تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

دبیرکل ‌AFC: زنان باید در کنار مردان فوتبال را تماشا کنند

نفر دوم کنفدراسیون فوتبال آسیا تاکید کرد زنان در کنار مردان باید از حق تماشای فوتبال برخوردار باشند.

کد خبر: ۳۲۵۳۷
۱۰:۳۱ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری رویترز، یک مقام ارشد فوتبال در آسیا اعلام کرد زنان در همه کشورها از جمله ایران باید بتوانند در رقابت های انتخابی جام جهانی قطر که از چندی دیگر شروع می‌شود، وارد ورزشگاه شوند. 

مدت‌هاست که درباره حضور زنان ایرانی در استادیوم‌های ورزشی صحبت می‌شود، با این حال سال گذشته شرایطی فراهم شد تا هزاران زن بتوانند دیدار فینال لیگ قهرمانان آسیا را که از طرف کنفدراسیون فوتبال آسیا سازماندهی شده، از نزدیک ببینند. 

کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرده در تلاش است تا با همکاری با فیفا، راه حل دوستانه برای ورود زنان به ورزشگاه‌ها پیدا و اجرایی کند. 

ویندسور جان، دبیرکل کنفدراسیون فوتبال آسیا در گفت‌وگو با رویترز در این باره گفت:‌ همه باید از این حق برخوردار باشند. فوتبال بازی همه گیر است. زنان در ایران فوتبال بازی می‌کنند، مردان هم بازی می‌کنند. به همین خاطر همه باید از این حق برخوردار باشند تا این ورزش را از نزدیک ببینند. در هر صورت ما به قوانین داخلی هر کشور احترام می‌گذاریم ولی از طرفی می‌خواهیم به رشد جایگاه فوتبال در کشورها نیز کمک کنیم. 

فیفا در ماه ژوئن نامه‌ای به فدراسیون فوتبال ایران زد و از این فدراسیون درخواست کرد تا مهلتی برای ورود زنان به ورزشگاه ها در ایران تعیین کند و زنان بتوانند بلیت‌های بازی ایران در انتخابی جام جهانی را خریداری کنند و به ورزشگاه ها بروند. 

دبیر کل AFC همچنین به تمجید از ورود زنان ایرانی به ورزشگاه در فینال لیگ قهرمانان آسیا پرداخت و در عین جال تاکید کرد شرایط فعلی شامل سناریوهای مختلفی است. او ادامه داد: نگرانی‌هایی وجود دارد. گزینه‌های زیادی هم در حال حاضر روی میز است. واقعا نمی‌دانیم کدام مسیر به سرانجام می‌رسد.

نفر دوم کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرد، ظرفیت‌های زیادی برای فوتبال زنان در آسیا وجود دارد و نگرش‌ها حتی در کشورهای محافظه کار نظیر عربستان نیز تغییر کرده که سال گذشته ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاه‌ها را برداشت.

او هم‌چنین عنوان کرد یک زن سعودی به زودی به عنوان عضو کمیته AFC منصوب خواهد شد تا به رشد فوتبال زنان در قاره آسیا کمک کند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر