تیتر امروز

کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!

دیپلمات پیشین کشورمان در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورک در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است که به دلیل مشخص نبودن دلیل، بهانه و هدف حمله ترامپ به ایران، امکان اقدام نظامی آمریکا در شرایط فعلی،...
صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان صادق زیباکلام، تحلیلگر و استاد دانشگاه بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید می‌کند که نظام باید سال گذشته وقتی دید ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند، فکری...
دادستان کل کشور:

گسترده جلوه دادن فساد در جامعه و سطح اداری کشور کمال بی‌انصافی است

دادستان کل کشور گفت: عده‌ای در داخل و عده‌ای نیز در خارج کشور تلاش می کنند که فساد در جامعه را و در سطح اداری کشور گسترده جلوه دهند اما این امر کمال بی انصافی است چرا که مدیران پاک دست زیادی در کشور وجود دارند

کد خبر: ۳۲۳۱۵
۱۴:۵۴ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز - حجت الاسلام محمد جعفر منتظری در جلسه شورای اداری در بجنورد با اشاره به برخورد با فساد اخلاقی در فضای مجازی افزود: انتظار بر این است که افرادی که در این حوزه دخالت دارند از این فضا در صلاح جامعه استفاده کنند.
وی گفت: اما امروز فضای مجازی ما، فضایی آلوده است.

منتظری با بیان اینکه امروز در نظام جمهوری اسلامی ایران، اجرای عدالت و انجام ماموریت در مسیر عدالت متوجه همه مسئولان و مقامات است، اظهار کرد: در ایران، مدیر در هر حوزه‌ای که فعالیت می کند باید در مسیر عدالت حرکت کند و اگر بخواهیم به آرمان های جمهوری اسلامی دست یابیم و پاسداری از خون شهدا را داشته باشیم، وظیفه تک تک ما بر است که در هر جایگاهی عادلانه حرکت کنیم.

وی تصریح کرد: امروز مبارزه با فساد در همه ابعادش، وظیفه همه ماست، اما وظیفه همه مدیران است که در همه سطوح با فساد مبارزه کنند و متاسفانه در مبارزه با فساد در همه سطوح آن گونه که باید و شاید موفق نبودیم و نیستیم و دلیل آن وجود پرونده هایی است که در دستگاه قضا مشاهده می کنیم.

منتظری همچنین بیان کرد: عده‌ای در داخل و عده‌ای نیز در خارج کشور تلاش می کنند که فساد در جامعه را و در سطح اداری کشور گسترده جلوه دهند اما این امر کمال بی انصافی است چرا که مدیران پاک دست زیادی در کشور وجود دارند که در حال خدمت رسانی هستند اما زمانیکه پرونده مدیر خائنی به وجود می آید زحمات مدیران خدوم و صدوق را از بین می برد.

وی گفت: در حقیقت فساد در ادارات و دستگاه های اداری گسترده نیست اما همین مقدار نیز زیاد است و بخش عمده ای از علل وقوع این فسادها به ضعف مدیریت، عدم نظارت مدیران بازمی گردد.

وی افزود: چرا باید شاهد این همه پرونده باشیم که منشاءش در بانک ها باشد؟ اگر مدیران بانک ها نظارت کافی را داشته باشد و منابع را درست مدیریت کنند و تسهیلات را به جا و به افراد شایسته ارائه دهند، آیا چنین پرونده هایی تشکیل می شود؟

وی در ادامه تاکید کرد: دستگاه قضایی در راستای وظایفی که دارد در برابر فسادها کوتاه نخواهد آمد و اعتقاد ما بر این است که باید مدیریت در کشور تقویت شود.

دادستان کل کشور تصریح کرد: دستگاه قضایی هم اعتقاد به تقویت مدیریت و هم اعتقاد جدی بر برخورد با مدیر فاسد دارد.

وی افزود: علاوه بر آن دستگاه قضایی در برخورد قضایی خود از سیاست زدگی به دور است و هر کسی که مرتکب تخلف شود در چارچوب قانون با وی برخورد می‌شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
پرطرفدارترین ها