تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

لاریجانی: سازمان برنامه و بودجه 2 هزار میلیارد تومان برای قیر رایگان اختصاص دهد

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه وزارت نفت مطابق مصوبه مجلس باید ۶ هزار میلیارد برای تامین قیر رایگان تخصیص دهد، گفت: کمیسیون برنامه و بودجه مجلس این موضوع را پیگیری کند تا سازمان برنامه و بودجه طبق قول رئیس جمهور ۲ هزار میلیارد تومان برای تامین قیر رایگان تخصیص دهد.

کد خبر: ۳۲۲۶۲
۱۰:۵۸ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز - غلامرضا تاجگردون در جلسه علنی امروز مجلس پس از استماع گزارش کمیسیون عمران در خصوص  نحوه تامین و توزیع قیر رایگان موضوع بند هـ تبصره یک قانون بودجه سال ۹۸، ضمن ارائه توضیحاتی بیان کرد: در ارتباط با تخصیص قیر ما با سه مشکل روبرو هستیم. یکی از این مشکلات مربوط به سال ۹۷ است و دو مورد نیز به سال ۹۸ باز می‌گردد. در خصوص سال ۹۷ بحث مانده قیر مصرف نشده مطرح است که با توافقی که بین وزارت نفت و اقتصاد و مجلس شکل گرفت، با همکاری سازمان برنامه و بودجه این مشکل حل شد و اعتبارات عمرانی مربوط به سال ۹۷ تا پایان شهریور ۹۸ تمدید شد.

وی در ادامه اظهار کرد: در سال ۹۸ نیز یک مشکل مربوط به عدم تعادل بین سهم اعتبار ۶ هزار میلیاردی تخصیص  داده شده با میزان قیر مصرفی است که این مشکل مربوط به مجلس بوده و ما باید در مجلس این مشکل را حل کنیم.                  

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در ادامه تصریح کرد: اما اکنون بحث تخصیص ۶ هزار میلیارد تومان برای تامین قیر از سوی دولت مطرح است که دولت تاکنون این مبلغ را پرداخت نکرده است. بنا بر درخواست نمایندگان، کمیسیون جلسه‌ای را در این زمینه برگزار کرد و آنچه که روشن است دولت در این زمینه  کوتاهی کرده است. پس از مصوبه سران قوا دولت اعتبارات عمرانی بودجه را کاهش داد اما بنا بر نظر مجلس این ۶ هزار میلیارد تومان اصلا ارتباطی به این بخش ندارد.                        

وی در ادامه تاکید کرد: تاکنون وزارت نفت ۲ هزار میلیارد تومان به حساب خزانه واریز کرده است اما سازمان برنامه و بودجه این ۲ هزار میلیارد تومان را تاکنون تخصیص نداده است. ما این موضوع را خدمت رئیس جمهور مطرح کردیم و ایشان دستور دادند تا سازمان برنامه و بودجه سریع‌تر این مبلغ را تخصیص دهد. در خصوص این ۲ هزار میلیارد تومان اکنون دیگر حرفی باقی نمانده است و سازمان برنامه و بودجه باید هر چه سریع‌تر این مبلغ را به دستگاه‌های اجرایی تخصیص دهد.

تاجگردون افزود: مابقی مبلغ باقیمانده تا سقف ۶ هزار میلیارد تومان نیز باید در ماه‌های آینده به حساب خزانه واریز شود و سپس به دست دستگاه‌های اجرایی برسد.  

علی لاریجانی رئیس مجلس در ادامه بیان کرد: بر اساس گزارشات سازمان برنامه و بودجه ۴۰۰ میلیارد به وزارت راه و ترابری برای آسفالت راه‌های روستایی، ۱۴۰ میلیارد برای آسفالت معابر شهری و ۹۱ میلیارد برای انجام عملیات خاکپاشی اختصاص داده شده است اما در کل مبلغ تخصیص داده کمتر از مصوبه‌ مجلس است. باید ظرف هفته آینده به سازمان برنامه و بودجه ۲ هزار میلیارد تومانی که دولت قولش را داده است، به دستگاه‌های اجرایی تخصیص دهد. چرا که با فرا رسیدن  فصل سرما عملا تخصیص آن نیز فایده‌ای نخواهد داشت.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی