تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...

کندوان و هراز جمعه یک طرفه می‌شوند

پلیس راه مازندران با اعلام محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در محور‌های مواصلاتی استان، از یک‌طرفه شدن تردد در محور‌های کندوان و هراز از عصر جمعه ۲۵ تا بامداد شنبه ۲۶ مرداد خبر داد.

کد خبر: ۳۲۰۳۰
۱۵:۱۱ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۸

کندوان و هراز جمعه یک طرفه می‌شود

دیدارنیوز ـ پلیس راهور مازندران اعلام کرد که محدودیت‌های ترافیکی محور‌های مواصلاتی استان مازندران به پایتخت از ساعت ۱۲ ظهر امروز چهارشنبه ۲۳ مرداد ماه آغاز می‌شود و تا ۶ صبح شنبه ۲۶ مرداد ماه برقرار است.
 
بر این اساس، تردد هر نوع موتورسیکلتی به جز موتورسیکلت‌های انتظامی و امدادی در این مدت در محور‌های کندوان، هراز و فیروزکوه ممنوع خواهد بود.
 
محور کندوان
 
- رفت و آمد تمامی وسایل نقلیه موتوری از ساعت ۱۵ تا ۲۴ روز جمعه از کرج به سمت چالوس ممنوع است و با اعلام ماموران پلیس راه در محل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۷ تا ۲۴ روز جمعه از چالوس به سمت کرج یک طرفه خواهد بود.
 
- همچنین ممنوعیت تردد وسایل نقلیه سنگین در محور کندوان از جمله تریلر، کامیون و کامیونت به غیر از حاملین سوخت و مواد فاسد شدنی، ادامه دارد.
 
محور هراز
- رفت و آمد انواع تریلر در محور هراز همچنان ممنوع است.
 
- براساس اعلام پلیس راه، تردد تمامی کامیون‌ها و کامیونت‌ها به استثنای حاملین مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز چهارشنبه تا جمعه ۲۵ مرداد ماه ماه ممنوع است.
 
- همچنین تردد تمامی خودرو‌ها از ساعت ۱۷ روز جمعه ۲۵ مرداد ماه از رودهن به سمت آمل مسدود و از ساعت ۱۹ تا ۲۴ بامداد از آب اسک به سمت تهران یکطرفه خواهد بود.
 
محور فیروزکوه
- رفت و آمد تمامی تریلر‌ها به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت ۱۲ ظهر روز جمعه تا ساعت ۲۲ همان روز از تهران به سمت قائمشهر و برعکس ممنوع است.
 
علاوه بر این هواشناسی استان مازندران نیز شرایط جوی استان را صاف تا نیمه ابری پیش بینی کرد که دمای هوا به میانگین ۳۳ درجه برای مناطق جلگه‌ای استان خواهد رسید.
 
همچنین بارش‌های پراکنده برای روز‌های آینده در مناطق بالا دست پیش بینی می‌شود.
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر