تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...

کمپ های ترک اعتیاد قانونمند عمل کنند/رسیدگی فوق العاده به پرونده های موادمخدر

صالحی گفت: قوانين مربوط به تأسيس و فعاليت كمپ هاي ترك اعتياد مشخص است و همه كساني كه مديريت اين اماكن را برعهده دارند بايد براساس قانون عمل كنند.

کد خبر: ۳۰۷۴۵
۱۲:۳۰ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۸

کمپ های ترک اعتیاد قانونمند عمل کنند/رسیدگی فوق العاده به پرونده های موادمخدر

دیدارنیوز ـ علی صالحی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در نخستین جلسه کمیته حقوقی قضایی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بر لزوم برگزاری مستمر جلسات ،تعامل سازنده و نقش آفرینی هر چه بیشتر اعضای این کمیته در موضوع مبارزه با مواد مخدر تأکید کرد.

 

وی خاطرنشان کرد: برای اینکه مبارزه فراگیر با معضل موادمخدر در جامعه نمود عینی و اثربخش داشته باشد تلاش مضاعف و ارتباط تنگاتنگ دستگاه‌های مسؤول در این حوزه ، ضرورتی اجتناب ناپذیر است.

 

رئیس شورای قضایی استان هرمزگان در ادامه بر ضرورت پرهیز از جزیره‌ای عمل نمودن و بخشی نگری در مقابله با قاچاقص مواد مخدر تأکید کرد و ابراز امیدواری کرد: در نتیجه ارتقاء هماهنگی ها میان اعضا، خروجی این کمیته ،به شکل ملموسی در سطح جامعه بازتاب یابد.

 

علی صالحی همچنین با تأکید بر لزوم تعیین تکلیف سریع اموال حاصل از سوداگران مرگ یادآور شد: ضرورت دارد تحقیقات دستگاه های کاشف و مقامات قضایی به صورت مستدل و کامل صورت پذیرد تا  اموال حاصل از قاچاقچیان مواد مخدر به سرعت شناسایی و ضبط شود.

 

وی  با بیان اینکه دستگاه قضایی در  مقابله با سوداگران مرگ از هیچ کوششی فروگذار نخواهد شد، از رسیدگی فوق العاده به پرونده های مواد مخدر در دادسرای عمومی و انقلاب  مرکز استان هرمزگان خبر داد.

 

صالحی با اعلام اینکه قوانين مربوط به تأسيس و فعاليت كمپ هاي ترك اعتياد مشخص است و همه كساني كه مديريت اين اماكن را برعهده دارند بايد براساس قانون عمل كنند، خاطرنشان کرد: به دستور مقام قضایی ادارات و دستگاه هاي متولي بايد در اسرع وقت از فعاليت كمپ هاي غيرمجاز جلوگيري کنند.

 

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان بيان كرد: كارگروه هاي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر نیز بايد وظايف خود را دقيق اجرايي كنند تا نواقص برطرف و  مشكلات پيش رو حل و فصل شود.

 

این مقام قضایی یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل بهزيستي استان نقش مهمي در شناسايي كمپ هاي ترك اعتياد غيرمجاز دارند و بايد اقدامات لازم را دراين راستا انجام دهند.

 

صالحی با اعلام  این مطلب که سكونتگاه هاي غيررسمي حاشيه شهرها به طور معمول با بافت نامتجانس فرهنگي، مستعد پذيرش و اشاعه رفتارهاي پرخطر و آسيب هاي اجتماعي هستند، بازسازی بافت فرسوده و اختصاص امکانات رفاهی به این نواحی را در مقابله با نابهنجاری های اجتماعی به ویزه در حوزه مقابله با مواد مخدر بسیار حائز اهمیت توصیف کرد.

 

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان همچنین با تأکید بر لزوم ضابطه مندی در واگذاری خودرو‌های توقیف شده، اظهار کرد: استفاده از خودر‌وهای توقیفی در پرونده‌های قاچاق مواد مخدر تا زمان اثبات جرم و صدور حکم قضایی ممنوع است.

 

لازم به ذکر است، ساماندهی به وضعیت معتادین متجاهر جهت پذیرش در مراکز بازپروری و مبارزه با پولشویی در جرایم مرتبط با مواد مخدر دیگر محورهای سخنان رئیس کل دادگستری استان هرمزگان را به خود اختصاص می داد.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی