تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...

رکورد «آواتار»؛ پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینما شکسته شد

فیلم «انتقام جویان: آخر بازی» با رساندن مجموع فروش گیشه خود به ۲.۷۸۹ میلیارد دلار در نهایت با عبور از «آواتار»، عنوان پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینما را از آن خود کرد.

کد خبر: ۳۰۱۱۰
۱۲:۱۱ - ۳۰ تير ۱۳۹۸

دیدارنیوز - آلن هورن یکی از مسوولان استودیو دیسنی گفت: به کمپانی مارول و کمپانی دیزنی تبریک می‌گویم و به تمام هوادارن «انتقام‌جویان: آخری بازی» در سراسر دنیا برای این دستاورد تاریخی تبریک می‌گویم.

در پایان هفته گذشته مجموع فروش «انتقام جویان: آخر بازی» هفت میلیون دلار کمتر از «آواتار» بود اما با توجه به فروش جهانی روزهای آخر اکران، این فیلم توانست به رکورد «آواتار» به کارگردانی جیمز کامرون» پس از ۱۰ سال پایان دهد. 

در اواخر ماه ژوئن مسئولین استودیو مارول کمپانی دیزنی تصمیم گرفتند نسخه‌ای جدید از فیلم «انتقام‌جویان: آخر بازی» را با پنج دقیقه‌ای که به آن اضافه شده بود اکران کنند تا از این طریق بتوانند از رکورد فروش «آواتار» عبور کنند. 

جدیدترین قسمت از سری فیلم‌های «انتقام جویان» ۸۵۳.۴ میلیون دلار از فروش خود را از گیشه سینمای آمریکا و بیش از ۱.۹۳۵ میلیارد دلار را نیز از گیشه بین‌الملل به دست آورده است. 

«انتقام جویان: آخر بازی» دنباله «انتقام‌جویان: جنگ ابدیت» (۲۰۱۸) و همچنین «انتقام‌جویان» (۲۰۱۲) و «انتقام‌جویان: عصر اولتران» (۲۰۱۵) است و بیست و دومین فیلم در دنیای سینمایی مارول است که برادران روسو آن را با فیلمنامه‌ای مشترک از کریستوفر مارکوس و استیون مک‌فیلی کارگردانی کرده‌اند.

رابرت داونی جونیور، کریس ایوانز، مارک رافلو، کریس همسورث، اسکارلت جوهانسون، جرمی رنر، دان چیدل، پل راد، بری لارسون، ردلی کوپر و جاش برولین از بازیگران این فیلم ابرقهرمانی هستند.

در طول تمام ادوار سینما تاکنون تنها ۵ فیلم موفق به فروش بالغ بر دو میلیارد دلار شده‌اند که به ترتیب «انتقام جویان: آخر بازی» (۲.۷۹ میلیون دلار)، «آواتار» (۲.۷۸۸ میلیارد دلار)، «تایتانیک» (۲.۱۸۷ میلیون دلار)، «جنگ ستارگان: نیرو برمی‌خیزد» (۲.۰۶۸ میلیارد دلار) و «انتقام جویان: جنگ ابدیت» (۲.۰۴۸ میلیارد دلار) هستند.

در فهرست پرفروش‌ترین فیلم‌های تاریخ سینما با احتساب تورم، «بر باد رفته» محصول ۱۹۳۹ با فروش ۳.۷۲۸ میلیارد دلار در جایگاه نخست قرار دارد و پس از آن «آواتار» (۳.۲۷۳ میلیارد دلار)، «تایتانیک» (۳.۰۹۹ میلیارد دلار)، «جنگ ستارگان» (۳.۰۶۱ میلیارد دلار) و «انتقام جویان: آخر بازی» (۲.۷۸۹ میلیارد دلار) در رتبه‌های بعدی قرار دارند. 
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر