تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...

ترامپ منظورش از توافق با ایران را گفت؛ محدودیت ۱۰۰ ساله!

رئیس‌جمهور آمریکا طی اظهاراتی گفت: در یک توافق تازه، ایران باید محدودیت‌های هسته‌ای ۱۰۰ ساله را بپذیرد و ضمنا برنامه موشکی خود را کنار بگذارد.

کد خبر: ۲۹۹۳۵
۰۰:۰۱ - ۲۸ تير ۱۳۹۸

دیدارنیوز - «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز پنج‌شنبه در واکنش به گزارش‌های منتشر شده مبنی بر اینکه او «رند پال» سناتور جمهوری‌خواه را مأمور گفت‌وگو با «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران کرده، تکذیب کرد، اما گفت به حرف‌های پال گوش می‌دهد و برای او احترام قائل است.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا پال را برای مذاکره با ایران منصوب کرده است، گفت: «نه، چیزی در این مورد نمی‌دانم جز اینکه من با سناتور پال صحبت کردم و سناتور پال کسی است که من با او رابطه بسیار خوبی دارم و به او گوش می‌دهم، اما نه، او را منصوب نکرده‌ام. او کسی است که من به او گوش می‌دهم، من برای سناتور پال احترام قائلم.»

رئیس‌جمهور آمریکا سپس بار دیگر مدعی شد که ایران در قیاس با وضعیتی که در ابتدای دولت ترامپ داشته، «بسیار متفاوت» شده است. وی افزود: «آن زمان آن‌ها داشتند در یمن، سوریه و عراق می‌جنگیدند و مشکل درست می‌کردند. الان کاملا متفاوت هستند و می‌بینید که دارند عقب می‌آیند.»

او با اینکه تحریم‌ها «آسیب زیادی» به ایران وارد کرده، گفت این وضعیت می‌تواند به سرعت تغییر کند و ایران باید با آمریکا به توافق برسد. ترامپ گفت: «توافق رئیس‌جمهور [باراک] اوباما از جنبه‌های مختلف فاجعه بود، از همه مهمتر به این دلیل که خیلی زود به پایان می‌رسید. نمی‌توانید با یک کشور توافق کوتاه‌مدت داشته باشید، باید توافق صدساله باشد.»

وی افزود: «آن‌ها نباید روی موشک‌های بالستیک کار کنند، اما توافق به آن‌ها اجازه این کار را می‌دهد. همچنین، باید بتوانیم مکان‌های دیگر را هم بررسی کنیم، اما ما الان اجازه نداریم مهمترین مکان‌ها را بررسی کنیم. این چه توافقی است؟»

رئیس‌جمهور آمریکا در بخش دیگری از صحبت‌هایش، با بیان اینکه تحریم‌ها فروش نفت ایران را کاهش داده، مدعی شد که از این وضعیت «ناراحت» است و آنچه می‌خواهد صرفا رسیدن به یک «توافق منصفانه» است. او البته گفته برای چنین توافقی «عجله ندارم.»

شب گذشته پایگاه «پالیتیکو» به نقل از منابع آگاه نوشت رند پال قصد دارد به هدف کاهش تنش میان آمریکا و ایران، به نمایندگی از ترامپ با ظریف دیدار کند. این پایگاه مدعی شده بود که ترامپ با این پیشنهاد موافقت کرده است و اکنون پال به دنبال دیدار با ظریف است.

امروز خبرنگار روزنامه «گاردین» نوشته ظریف در جمع گروهی از خبرنگاران درباره احتمال گفت‌وگو با پال گفته است: «من با فرستاده‌ها سر و کار ندارم.» به ادعای خبرنگار گاردین، ظریف بدون ارائه جزئیات بیشتر، گفته است که با اعضای کنگره آمریکا دیدار خواهد داشت.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر