تیتر امروز

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...

مصر مانع پوشش خبری مرگ مرسی شد

یک گروه مدافع رسانه‌ای گزارش کرد، مصر از پوشش خبری مرگ رئیس جمهوری سابق این کشور ممانعت به عمل آورده و آن را سرکوب کرده است.

کد خبر: ۲۸۱۳۱
۱۰:۱۱ - ۰۲ تير ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، محمد مرسی، نخستین رئیس جمهوری مصر در تاریخ معاصر بود که به صورت دموکراتیک به این سمت انتخاب شد اما از سمتش برکنار شد و به زندان افتاد. وی در جریان دادگاه روز دوشنبه که به اتهام جاسوسی رسیدگی می‌کرد، درگذشت.

به گزارش خبرنگاران بدون مرز، مرگ مرسی در رسانه‌های مصر به سختی پوشش داده شد. اکثریت گسترده رسانه‌های خبری مصر تنها از همان بیانیه ۴۲ واژه‌ای دولت قاهره استفاده کردند بدون آنکه نظرات خودشان را درباره این مساله عنوان کنند یا اینکه در گزارش‌های خود بگویند مرسی، رئیس جمهوری سابق مصر بوده است.

اکثریت روزنامه‌های مصری تنها گزارش‌هایی کوتاه درباره مرگ مرسی آن هم در صفحات داخلی نسخه‌های روز پنجشنبه خود منتشر کردند بجز روزنامه المصری الیوم که در صفحه نخست خود این خبر را منتشر کرد.

یحیی کالاش، رئیس سابق اتحادیه خبرنگاران مصر گفت، چنین پوشش خبری انتظار می‌رفت و این مساله محدوده کنترل دولت را بر رسانه‌های مصری نشان داد.

وی ادامه داد: خفقان رسانه‌ای تصمیمی نیست که از سوی سردبیر گرفته شود. این نشان دهنده محدوده سانسور است.
مقام‌های مصری به یک سرکوب غیر منتظره علیه خبرنگاران و رسانه‌ها دست زده، ده‌ها تن را زندانی کرده و گاهی خبرنگاران خارجی را اخراج کرده‌اند.

خبرنگاران بدون مرز به مصر تاکید کرده تا به جای توقف مناظره و گفتگو و کوچک و محدود کردن گسترش خبری، به آزادی رسانه‌ای دست بزنند.

در شاخص جهانی آزادی رسانه‌ای ۲۰۱۹ خبرنگاران بدون مرز، رتبه مصر در میان ۱۸۰ کشور، ۱۶۸ است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی