تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیروهای مسلح:

سربازها حقوق ۱.۵ تا ۲ میلیون تومانی می‌گیرند

News Image Lead

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیروهای مسلح با اشاره به افزایش حقوق سربازان تحت پوشش کمیته امداد گفت: با توجه به افزایش حقوق صورت گرفته فرصت خوبی است که مشمولان غایب تحت پوشش کمیته امداد نیز وضعیت خدمتی خود را مشخص کنند.

کد خبر: ۲۷۲۹۰
۱۶:۳۳ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز- سردار موسی کمالی درباره افزایش حقوق سربازان گفت: برابر قانون حقوق سربازان باید بین ۶۰ تا ۹۰ درصد حداقل حقوق کارکنان پایور باشد که این مبلغ بر حسب درجه برای سرباز صفر حدود ۶۰ درصد و برای سرباز با درجه ستوان یکم پزشک ۹۰ درصد است، اما با توجه به اینکه در قانون بودجه چنین مبلغی برای پرداخت به سربازان پیش بینی نشده است، لذا در حال حاضر نیز این مبلغ به عنوان حقوق به سربازان پرداخت نمی‌شود و البته در حال پیگیری هستیم تا حقوق سربازان افزایش یابد.

وی با اشاره به سربازان و مشمولان سربازی تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) اظهارکرد: اما در مورد مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) تلاش کردیم تا پرداخت حقوق‌ها به رقم پیش بینی شده در قانون نزدیک شود و در همین راستا نیز امسال حقوق سربازان تحت پوشش کمیته امداد افزایش یافت.

کمالی افزود: در حال حاضر حداقل حقوق کارکنان پایور یک میلیون و ۸۷۵ هزار تومان است که با توجه به درجه سربازان مددجو بین ۶۰ تا ۹۰ درصد این رقم به آنان تعلق می‌گیرد. بر این اساس حداقل حقوق یک سرباز متأهل تحت پوشش کمیته امداد با درجه سرباز یا ناوی یک میلیون و ۱۲۵ هزار تومان و حداکثر این حقوق برای سرباز با درجه ستوان یکم پزشک یک میلیون و ۶۸۸ هزار تومان خواهد بود که ۱۷۱ هزار تومان نیز حق تأهل و اگر دارای فرزند باشد به ازای هر فرزند ۴۴ هزار و ۵۰۰ تومان نیز حق اولاد دریافت خواهد کرد.

وی با بیان اینکه در مورد سربازان مجرد تحت پوشش کمیته امداد این رقم به میزان ۷۰ درصد محقق شده است، گفت: بر این اساس سرباز یا ناوی ۷۸۷ هزار تومان حقوق داشته و سربازی با درجه ستوان یکم پزشک یا ناوبان یکم پزشک نیز یک میلیون و ۱۸۱ هزار تومان حقوق دارد.

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیروهای مسلح با اشاره به غیبت برخی از مشمولان سربازی تحت پوشش کمیته امداد گفت: برخی از این مشمولان به دلیل شرایط اقتصادی خانواده وارد غیبت می‌شوند که با توجه به این افزایش حقوق فرصت مناسبی است که دوران سربازی خود را پشت سر بگذارند و در همین راستا نیز پیشنهاد ما این است که وضعیت سربازی خود را مشخص کنند.

به گفته کمالی، در حال حاضر یک سرباز متأهل تحت پوشش کمیته امداد حداقل یک میلیون و ۵۰۰ هزار  و حداکثر تا دو میلیون تومان حقوق دریافت می‌کند و این حقوق شامل افراد دارای غیبت نیز خواهد شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی