تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

ظریف به سوالات نمایندگان پاسخ می‌دهد

ادامه بررسی طرح تشدید مجازات اسیدپاشی و رسیدگی به سوالات نمایندگان از وزیر خارجه در دستور کار هفته آینده مجلس قرار دارد.

کد خبر: ۲۷۱۱۷
۱۱:۱۷ - ۱۶ خرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز -  جلسات علنی مجلس بعد از یک هفته تعطیلی، هفته آینده در روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه‌شنبه برگزار می‌شد که جلسه روز دوشنبه در دو نوبت صبح و بعد از ظهر خواهد بود.

بررسی سوال کواکبیان نماینده تهران، حسین زاده نماینده نقده و قربانی نماینده آستارا از محمد جواد ظریف وزیر خارجه در دستور کار مجلس قرار دارد.

قرائت گزارش کمیسیون امنیت ملی در مورد عملکرد ایالات متحده آمریکا در حوزه حقوق بشر در سال ۹۷، گزارش کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی در مورد عملکرد دولت در اجرای ماده ۲۲ قانون برنامه ششم در خصوص بهبود وضعیت ایران در شاخص‌های محیط کسب و کار و گزارش اقدامات نظارتی مجلس در اجلاسیه سوم دوره دهم از دیگر موارد کاری مجلس در هفته آینده است.

ادامه بررسی طرح تشدید مجازات اسیدپاشی و حمایت از بزه دیدگان ناشی از آن و رسیدگی به لوایح موافقت نامه موقت تشکیل منطقه آزاد تجاری بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا کشورهای عضو، موافقت نامه همکاری و کمک متقابل اداری در موضوعات گمرکی بین ایران و ویتنام، اصلاح بند ۳ ماده ۲ قانون مالیات‌های مستقیم، موافقت نامه تشویق و حمایت متقابل از سرمایه گذاری بین ایران و عراق، اهداف و وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان و موافقت نامه بین ایران و فنلاند در باره کمک و همکاری متقابل در امور گمرکی در دستور مجلس قرار گرفته است.

بررسی لوایح اصلاح قانون نحوه استفاده از خانه‌های سازمانی ارتش، موافقت نامه تشویق و حمایت متقابل از سرمایه گذاری بین ایران و مجارستان، حمایت از محیط بان و جنگل بانان، موافقت نامه تشویق و حمایت متقابل از سرمایه گذاری بین ایران و چک، عضویت ایران در برنامه اندازه شناسی آسیا و اقیانوسیه و کمک به سازماندهی پسماندهای عادی با اولویت‌های استان‌های ساحلی و کلان شهرها با مشارکت بخش غیر دولتی از دیگر موارد کاری مجلس است.

همچنین مجلس طرح استفساریه ماده ۳۶ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور و طرح‌های استفساریه بند دو ماده دو قانون مالیات‌های مستقیم، اصلاح ماده ۱۳۳ قانون مالیات‌های مستقیم، الزامات اجرایی تولید و عرضه سوخت و سی ان جی در کشور، اداره و نظارت بر سازمان صدا و سیما و افزایش پالایشگاه‌های معیانات کاری و نفت خام با استفاده از سرمایه گذاری مردمی در دستور کار دارد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی