تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

مدیرعامل سابق فرودگاه همدان به ۱۰ سال حبس محکوم شد

احکام قطعی مدیرعامل سابق فرودگاه همدان و پیمانکار پروژه باند این فرودگاه در جریان پرونده ۹.۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریالی تدلیس در معاملات این فرودگاه صادر شد.

کد خبر: ۲۶۹۷۲
۱۴:۱۲ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از سازمان بازرسی کل کشور، احکام قطعی مدیرعامل سابق فرودگاه همدان و پیمانکار پروژه باند این فرودگاه در جریان پرونده ۹.۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریالی تدلیس در معاملات این فرودگاه صادر شد.

بازرسان بازرسی کل استان همدان در جریان یک بازرسی فوق‌العاده از پروژه تطویل و بهسازی باند فرودگاه همدان در سال ۹۵، به اسنادی دست یافتند که حاکی از وقوع فساد در این پروژه بود و بر همین اساس پرونده متخلفان به مراجع ذی‌صلاح ارسال شد.

اخیراً شعبه دوم دادگاه تجدیدنظر دادگستری کل استان همدان رأی قطعی محکومان را صادر کرد که بر این اساس، مدیر وقت فرودگاه همدان به اتهام تدلیس در معاملات فرودگاه همدان به مبلغ ۹.۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال، محکوم به تحمل ۵ سال حبس تعزیری درجه ۵ و به اتهام ارتشاء به مبلغ ۷۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال، به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری درجه ۴ و جزای نقدی به مبلغ ۷۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال محکوم گردیده است.

همچنین دیگر متهم پرونده، پیمانکار پروژه باند فرودگاه همدان به اتهام پرداخت رشوه با اعمال دو درجه تخفیف نسبت به رأی دادگاه بدوی به تحمل ۱۰۰ روز حبس محکوم گردید.

پرونده تخلفات دیگر متهمان این پرونده نیز به هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان وزارت راه و شهرسازی ارسال شد که آرای آن‌ها نیز صادر شده است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی