تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
درخواست سازمان ورزش و جوانان از سمن ها

سمن ها به اوقات فراغت ورود کنند

سیدمحمدرضا فلسفی در نشست ساماندهی امور جوانان سمیرم که در سالن جلسات اداره ورزش و جوانان برپاشده بود اظهار داشت: این گروه‌ها و سازمان‌های مردمی بهترین محل و مکان برای انجام چنین اموری است که با خود مردم و جوانان و نوجوانان آنها پیوسته است.   

کد خبر: ۲۶۸۶۷
۱۰:۱۷ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز- رئیس اداره ورزش و جوانان سمیرم از سازمان های مردم نهاد و تشکل‌های مردمی و دانشگاهی خواست به موضوع اوقات فراغت و غنی سازی ورود کنند.

به گزارش ایرنا، سیدمحمدرضا فلسفی در نشست ساماندهی امور جوانان سمیرم که در سالن جلسات اداره ورزش و جوانان برپاشده بود اظهار داشت: این گروه‌ها و سازمان‌های مردمی بهترین محل و مکان برای انجام چنین اموری است که با خود مردم و جوانان و نوجوانان آنها پیوسته است. 
 
به گفته وی، کار را باید به سمن‌ها و بخش خصوصی سپرد نه اینکه آنها را در رقابت یا مقابل بخش دولتی قرار داد و حذف کرد. 
 
وی تصریح کرد: اداره ورزش و جوانان و سمن‌ها و هیأت‌های ورزشی زیر مجموعه آن فعالانه در بخش اوقات فراغت حضور دارند و می‌طلبد که تشکل‌های غیردولتی و مردم نهاد دیگر نیز با ورود به مسائلی مانند اوقات فراغت این بخش گسترده را کمک دهند. 
 
فلسفی با اشاره به عضویت ۲۱ سازمان و اداره در ستاد امور ساماندهی جوانان از حضور نداشتن شماری از مسئولان مرتبط دولتی عضو این ستاد مهم و تأثیرگذار انتقاد کرد. 
 
رئیس اداره ورزش و جوانان سمیرم با بیان اینکه مدیر در قبال جوان، پویایی و شادی و فراغت او مسؤول است، تاکید کرد: بیکاری و ازدواج مشکل بخش زیادی از این قشر در سمیرم بویژه در فصل زمستان است. 
 
کارشناس امور جوانان اداره ورزش سمیرم در ادامه گفت: برنامه‌های اوقات فراغت سالانه تکراری شده و بیشتر آنها جذابیت آن‌چنانی ندارند. 
 
سجاد سلیمانی اظهار داشت: در تعریف اوقات فراغت به فضای مستقل از محیط کار و شغل حرفه‌ای اشاره‌شده که به دنبال ایجاد شادابی و شادی در روحیه خانواده‌ها و نسل جوان است. 
 
وی ارتباط ضعیف سازمان‌ها و نهادها با جوانان و پایین بودن سهم اوقات فراغت در جامعه را از نقاط ضعف برنامه‌های این گروه برشمرد و گفت: با وجود بالا رفتن هزینه‌ها، خانواده‌ها مگر در موارد ضروری کمتر به اوقات فراغت و نحوه بهره‌مندی از آن ورود می‌کنند. 
 
کارشناس امور جوانان اداره ورزش و جوانان سمیرم ورزش را اولویت برنامه‌های اوقات فراغت دانست و تاکید کرد: شور و اشتیاق دوره جوانی با ورزش گره‌خورده و سرمایه گذاری در این بخش بهترین راهکار برای ایجاد نشاط، تندرستی و سلامت در جامعه است. 
 
کارشناس مسئول امور بانوان و جوانان فرمانداری سمیرم نیز در ادامه تصریح کرد: کلاس‌های تابستانی و خصوصی بعد از نوسان قیمت‌ها هزینه بر شده‌اند و همین موضوع گرایش خانواده‌ها به به کارگیری کلاس‌ها را کاهش داده است. 
 
به گفته نرگس نصیری، هزینه اجاره مکان و دیگر امور مربوط به این بخش نیز بالا رفته و طبیعی است که حق‌الزحمه مربیان بویژه در بخش خصوصی حتی دولتی نیز بیشتر شده است. 
 
رئیس اداره راه و شهرسازی سمیرم نیز گفت: سال گذشته این اداره افزون بر ۲۲ میلیارد ریال به شهرداری کمک داد تا جاده سلامت را احداث کند، ولی امروز این طرح عمرانی و گردشگری نیمه‌کاره رهاشده است. 
 
علیرضا طایی یادآوری کرد: این در حالی است که شهردار وقت استعفا کرده و رفته است و شورای شهر نیز مدعی است که این اعتبار به طور کامل هزینه شده است. 
 
وی به احداث و جانمایی سرای محله در محله کوشک سمیرم در بافت فرسوده شهری اشاره کرد و گفت: بزودی اجرای این طرح در محل در نظر گرفته شده، آغاز خواهد شد. 
 
شهرستان سمیرم با سه هزار و ۶۰۰ ورزشکار سازمان‌یافته و ۴۰ هیأت ورزشی فعال، ۱۵۰ روستا و آبادی و چهار بخش مرکزی، پادنای بزرگ، پادنا و وردشت در ۱۶۰ کیلومتری جنوب اصفهان قرار دارد.

 

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور