تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

پلیس در قضیه «بیرانوند» کوتاه نیامد

نیروی انتظامی در واکنش به رفتار دروازه بان تیم پرسپولیس با مامور ناجا اعلام کرد: صرف نظر از اقدام کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، موضوع را از طریق مراجع قضائی پیگیری می کند.

کد خبر: ۲۶۶۳۵
۱۰:۴۵ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۸
پلیس در قضیه «بیرانوند» کوتاه نیامددیدارنیوز - مرکز اطلاع رسانی نیروی انتظامی اعلام کرد: «در حاشیه دیدار تیم پرسپولیس و پارس جنوبی در 26 اردیبهشت ماه در ورزشگاه تختی شهرستان جم استان بوشهر، شاهد رفتار ناشایست "علیرضا بیرانوند" دروازه بان تیم پرسپولیس با مامور نیروی انتظامی حین انجام وظیفه بودیم، این در حالی است که فیلم منتشر شده در شبکه های اجتماعی نشان می دهد که مامور پلیس پیش از برخورد "علیرضا بیرانوند"، تنها در حال سلفی گرفتن با" "سید جلال حسینی" کاپیتان سرخپوشان بوده و هیچ حرکت دیگری انجام نداده است. جالب آنکه این مأمور برحسب علاقه و اظهار خوشحالی از قهرمانی تیم محبوبش این اقدام را نموده و متأسفانه با وی رفتار اهانت آمیز می شود؟!

به دنبال انتشار گسترده کلیپ برخورد ناشایست و به دور از اخلاق دروازه بان تیم پرسپولیس، عذر خواهی "بیرانوند" از مامور پلیس به مطالبه افکار عمومی ، ورزش دوستان و آحاد مردم جامعه تبدیل شد و انتظار می رفت که آقای " علیرضا بیرانوند " که بارها و بارها در مصاحبه های مطبوعاتی مدعی اخلاق حرفه ای،منش متواضعانه و مردمی بوده! در اظهار تاسف از این حرکت، از نیروی پلیس رسما دلجویی کند که متاسفانه این مطالبه عمومی محقق نشد و در یک اقدام ناشیانه و عجولانه، شاهد بودیم سایت باشگاه پرسپولیس از طرف "باشگاه" متن عذر خواهی را منتشر کرد و زبان گویا و رسای دروازه بانی شد که کوچکترین اقدام و یا اظهار تاسفی برای دلجویی از مامور پلیس نکرد و در پس بیانیه و کلی گویی های باشگاه پنهان شد.

نیروی انتظامی ضمن احترام به تصمیمات کمیته اخلاق و انضباطی فدراسیون فوتبال بر خود فرض می داند از جنبه سازمانی و در راستای صیانت از حقوق کارکنان زحمتکش و خدوم خود از طریق مراجع قضائی موضوع را تا حصول نتیجه پیگیری کند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها