تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
‌معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری همدان:

‌۹۰ درصد زوجین پس از طلاق از عمل خود پشیمان می‌شوند

‌معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری همدان از ازدواج ۱۵۹۶ دختر زیر ۱۵ سال در سال گذشته خبر داد.

کد خبر: ۲۶۲۵۷
۱۴:۳۱ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - سعید گلستانی ۳۱ اردیبهشت در کارگروه تخصصی امور اجتماعی و فرهنگی استان همدان با اشاره به نتایج منفی ازدواج در سنین پایین، گفت: براساس تحقیقات و آمارهای موجود، ۱۰ درصد از ازدواج‌های دختران زیر ۱۵ سال در سال گذشته منجر به طلاق شده است؛ متأسفانه ازدواج در سن پایین به‌دلیل عدم مهارت در زندگی نتیجه مثبتی نخواهد داشت.

وی با بیان اینکه ۵۰ درصد طلاق‌های ثبت شده در ۵ سال نخست زندگی ثبت می‌شوند، مطرح کرد: در سال گذشته، ۵۰۸ مورد از طلاق‌های ثبت شده، مربوط به زوجینی با مدت زمان زندگی کمتر از ۱ سال بوده است؛ همچنین ۴۱۸ مورد برای مدت زمان ۱ تا ۲ و ۳۶۶ مورد برای مدت زمان ۲تا۳ سال ثبت شده است.

گلستانی با اشاره به اینکه بیشترین طلاق‌های ثبت شده در بازده سنی ۲۵ تا ۲۹ سال بوده است، اظهار کرد: متأسفانه در حال حاضر جوانان شتاب زده عمل کرده و سازگاری کمتری دارند؛ از این رو نیاز به آموزش مهارت‌های زندگی در بین جوانان و به‌ویژه دانش‌آموزان در مدارس به‌دلیل آمارهای موجود در رابطه با ازدواج دختران زیر ۱۵ سال به شدت احساس می‌شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری همدان با تاکید بر اینکه ۹۰ درصد زوجین پس از طلاق از عمل خود پشیمان هستند، گفت: متأسفانه در حال حاضر جامعه با موج طلاق‌های عاطفی روبه‌رو است؛ عدم آگاهی زوجین در رفتار با فضای مجازی و شرکت زنان در باشگاه‌های بدنسازی و غافل شدن از خانواده از جمله دلایل مهم رواج طلاق‌های عاطفی است.

گلستانی با اشاره به تبعات سنگین ازدواج‌های اجباری نیز افزود: این دسته از ازدواج‌ها منجر به آسیب‌های اجتماعی وحشتناکی همانند فرار و قتل خواهد شد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها