تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
‌معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری همدان:

‌۹۰ درصد زوجین پس از طلاق از عمل خود پشیمان می‌شوند

‌معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری همدان از ازدواج ۱۵۹۶ دختر زیر ۱۵ سال در سال گذشته خبر داد.

کد خبر: ۲۶۲۵۷
۱۴:۳۱ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - سعید گلستانی ۳۱ اردیبهشت در کارگروه تخصصی امور اجتماعی و فرهنگی استان همدان با اشاره به نتایج منفی ازدواج در سنین پایین، گفت: براساس تحقیقات و آمارهای موجود، ۱۰ درصد از ازدواج‌های دختران زیر ۱۵ سال در سال گذشته منجر به طلاق شده است؛ متأسفانه ازدواج در سن پایین به‌دلیل عدم مهارت در زندگی نتیجه مثبتی نخواهد داشت.

وی با بیان اینکه ۵۰ درصد طلاق‌های ثبت شده در ۵ سال نخست زندگی ثبت می‌شوند، مطرح کرد: در سال گذشته، ۵۰۸ مورد از طلاق‌های ثبت شده، مربوط به زوجینی با مدت زمان زندگی کمتر از ۱ سال بوده است؛ همچنین ۴۱۸ مورد برای مدت زمان ۱ تا ۲ و ۳۶۶ مورد برای مدت زمان ۲تا۳ سال ثبت شده است.

گلستانی با اشاره به اینکه بیشترین طلاق‌های ثبت شده در بازده سنی ۲۵ تا ۲۹ سال بوده است، اظهار کرد: متأسفانه در حال حاضر جوانان شتاب زده عمل کرده و سازگاری کمتری دارند؛ از این رو نیاز به آموزش مهارت‌های زندگی در بین جوانان و به‌ویژه دانش‌آموزان در مدارس به‌دلیل آمارهای موجود در رابطه با ازدواج دختران زیر ۱۵ سال به شدت احساس می‌شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری همدان با تاکید بر اینکه ۹۰ درصد زوجین پس از طلاق از عمل خود پشیمان هستند، گفت: متأسفانه در حال حاضر جامعه با موج طلاق‌های عاطفی روبه‌رو است؛ عدم آگاهی زوجین در رفتار با فضای مجازی و شرکت زنان در باشگاه‌های بدنسازی و غافل شدن از خانواده از جمله دلایل مهم رواج طلاق‌های عاطفی است.

گلستانی با اشاره به تبعات سنگین ازدواج‌های اجباری نیز افزود: این دسته از ازدواج‌ها منجر به آسیب‌های اجتماعی وحشتناکی همانند فرار و قتل خواهد شد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت