تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

۳۵۰۰ زندانی مهریه داریم

نایب رئیس ستاد دیه کشور گفت: در حال حاضر ۳ هزار و ۵۰۰ نفر به دلیل پرداخت نکردن مهریه در زندان‌ها به سر می‌برند.

کد خبر: ۲۶۰۷۱
۱۱:۰۰ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸
دیدارنیوز - علی‌اکبر یساقی در مراسم جشنگلریزان اردبیل در سالن ولایت این شهر اظهار کرد: برگزاری این آئین‌ها زمینه و بستر همدلی و مهربانی را در جامعه فراهم می‌آورد به طوری که اردبیلی‌ها در برگزاری این جشن سنگ تمام گذاشتند و به نسبت سال‌های قبل حضوری پرشور را شاهد هستیم.

وی با بیان اینکه مهمتر از کمک‌های مادی برگزاری این جشن فرصت مناسبی برای نمایش وحدت و یگانگی و انسجام ملی است، خاطرنشان کرد: ما اگر این حس را در جامعه تزریق کنیم قطعاً بزرگترین سرمایه اجتماعی که روح اعتماد و همدلی است تقویت خواهد شد.

نایب رئیس ستاد دیه کشور با اشاره به اینکه سال گذشته در سایه همین همدلی‌ها و مهربانی آحاد مردم بیش از ۷ هزار و ۹۳۷ نفر زندانی مالی و غیرعمد از زندان‌ها آزاد شدند، افزود: مجموع بدهی آنها یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بوده است.

یساقی گفت: نیمی از این مبلغ مربوط به گذشت شکات است و مابقی از طریق کمک خیرین و ستاد دیه فراهم آمده است که در سالجاری نیز امیدواریم زمینه آزادی ۱۰ هزار نفر در کشور فراهم آید.

وی از برگزاری ۶۰۰ جشن گلریزان در کشور در ایام پر خیر و برکت ماه رمضان خبر داد و تصریح کرد: در برخی از استان‌ها تا ۳۰ مورد جشن گلریزان در مرکز استان و شهرستان‌ها برگزار می‌شود که در همین استان اردبیل در بیش از ۳۲ شهر و بخش این جشن در حال برگزاری است.

نایب رئیس ستاد دیه کشور رقم جمع آوری شده سال گذشته را برای آزادی زندانیان ۹۰ میلیارد تومان کمک مردمی و خیرین اعلام و اظهار کرد: بخشی از منابع آزادی زندانیان نیز از طریق پرداخت تسهیلات تأمین می‌شود.

یساقی با بیان اینکه در حال حاضر بالاترین آمار زندانیان جرایم غیرعمد مربوط به محکومان مالی است، گفت: در این شرایط سخت اقتصادی برخی از افراد دچار ورشکستگی شدند که به دنبال این ورشکستگی و شکایت رخ داده راهی زندان‌ها شده‌اند که برخلاف سال‌های قبل که بیشترین زندانیان غیرعمد ما مربوط به تصادفات بوده‌اند در شرایط کنونی محکومان مالی بالاترین آمار زندانیان ما را تشکیل می‌دهند.

وی ادامه داد: با شکل‌گیری صندوق تأمین خسارت و همچنین اجباری شدن بیمه شخص ثالث زندانیان مربوط به حوادث رانندگی و تلفات به حداقل رسیده و محکومان مالی جای این زندانیان را گرفته‌اند.

نایب رئیس ستاد دیه کشور در مورد آخرین وضعیت زندانیان مهریه بیان کرد: در حال حاضر ۳ هزار و ۵۰۰ نفر به خاطر عدم پرداخت مهریه در زندان‌ها هستند که این آمار نیز به نسبت سال‌های گذشته کمتر شده و دلیل آن کم شدن تعداد سکه و مبالغ مهریه است که خود خانواده‌ها و برخی از دفترخانه‌های ثبت ازدواج به این امر حساسیت دارند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر