تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

بهشتی‌پور: مخاطب اصلی تصمیم ایران در کاهش تعهدات برجامی اش، آمریکا است

یک کارشناس مسائل بین‌الملل با بیان این‌که اروپایی‌ها نقش برجام را در تامین امنیت منطقه و اروپا درک کرده‌اند،‌ اما آمریکا درک نکرد،‌ گفت: آمریکایی‌ها باید بفهمند سلاح تحریم بی اثر و کم اثر شده است.

کد خبر: ۲۵۵۲۶
۰۸:۱۶ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - حسن بهشتی پور در ارزیابی خود از تصمیم ایران در کاهش تعهدات خود نسبت به اجرای برجام گفت: واقعیت این است که برجام برای اروپایی‌ها کاملاً جنبه امنیتی، سیاسی و حقوقی دارد و باید اثر آن از هر جهت حفظ شود برخلاف آمریکا که آن‌طور که باید و شاید اهمیت برجام را درک نکرد.

وی تصریح کرد: اروپایی‌ها نقش برجام را در تأمین امنیت منطقه و اروپا درک کرده‌اند و شاید این مواردی که از سوی ایران اعلام شود در حد محرکی باشد که آنها به فکر بیفتند و تلاش بیش‌تری کنند.

این کارشناس مسائل سیاسی افزود: این مدت زمان ۶۰ روزی که در نظر گرفته شده به خودی خود می‌تواند یک فضای تعیین تکلیفی باشد، در غیر این صورت اگر زمان مشخص نکرده بودیم معلوم نبود تا چه زمانی باید صبر می‌کردیم.

بهشتی‌پور با بیان این که تنها اقدامات مربوط به هسته‌ای نمی‌تواند آن‌ها را به تجدید نظر وادار کند ما باید در مسائل اقتصادی هم تلاش کنیم، گفت: باید مجموعه اقداماتی را انجام دهیم که بدانند تحریم‌ها آن‌طور که فکر می‌کردند کارساز نیست و نمی‌تواند اثر بخش باشد، بنابراین اگر در این زمینه فعالیت کنیم هم عواقب کمتری متوجه کشور می‌شود و هم به اصطلاح بهتر می‌تواند آمریکا را به تجدید نظر وادار کند.

این کارشناس مسائل بین‌الملل همچنین بیان کرد: مشکل اصلی آمریکایی‌ها هستند، آن‌که باید پیام اصلی را دریافت کند آمریکا است، اما تا زمانی که افرادی مانند بولتون و پمپئو سر کار هستند ما باید بر روی کاهش اثربخشی تحریم‌ها در اقتصاد ایران و یکسری اقدامات فوق‌العاده‌ای در حوزه اقتصادی انجام دهیم که آن‌ها بدانند دورنمایی وجود ندارد.

وی با اشاره به این‌که خروج از برجام برای ایران آخرین راهکار است، اظهار کرد: این که آقای روحانی مدت زمان ۶۰ روزه و راه اندازی کارخانه رآکتور آب سنگین اراک را اعلام کرد پیغام خاص خودش را دارد زیرا رآکتور هسته‌ای اراک با اورانیوم طبیعی کار خواهد کرد، در واقع این موضوع برای طرف مقابل خیلی معنا دارد.

بهشتی‌پور در پایان گفت: ما باید اقدامات جانبی دیگری را در مسائل اقتصادی هم انجام دهیم، وگرنه ممکن است حتی با خروج از برجام یا ان پی تی، آمریکایی‌ها تجدیدنظر نکنند، آن‌ها باید بفهمند سلاح تحریم بی اثر و کم اثر شده است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی