تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

ظریف: اگر آمریکا احساس ناامنی می‌کند، دلیلش نفرت مردم منطقه است

وزیر امورخارجه کشورمان تصریح کرد، مقصر دانستن ایران نفرت مردم منطقه نسبت به آمریکا و وابستگانش را تغییر نمی‌دهد.

کد خبر: ۲۵۳۹۸
۲۱:۴۲ - ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - محمد جواد ظریف، وزیر امورخارجه کشورمان در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: تیمب دوباره دست به کار شده: از بیانیه‌ها درباره تحرکات دریایی (که در واقع ماه گذشته آغاز شده است) تا هشدارهای جدی درباره آنچه "تهدیدات ایران" خوانده می‌شود. اگر ایالات متحده و نوچه‌هایش احساس ناامنی دارند، به دلیل این است که مردم منطقه از آنها بیزارند. متهم کردن ایران، این وضعیت را تغییر نخواهد داد.

توییت ظریف به بیانیه اخیر جان بولتون، مشاور امنیت ملی آمریکا اشاره دارد که در آن اعلام کرد، ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن برای پاسخ به هرگونه حمله نیروهای ایران علیه منافع آمریکا به منطقه خاورمیانه اعزام شده است.

بولتون همچنین گفت که آمریکا به دنبال جنگ با ایران نیست اما آمادگی کامل دارد تا به هر گونه حمله‌ای چه از سوی نیروهای نیابتی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یا نیروهای نظامی قانونی ایران پاسخ دهد.

وزیر دفاع موقت آمریکا نیز در توییتی با تکرار ادعاهای رؤسای خود، ایران را مسئول هرگونه حمله به نیروها و منافع آمریکایی دانست.

پاتریک شاناهان، وزیر دفاع موقت آمریکا در توئیتر خود نوشت: شب گذشته ناو آبراهام لینکلن و هواپیماهای بمب‌افکن را به محل تحت پوشش سنتکام فرستادم. این تغییر موقعیت را از روی احتیاط و به خاطر تهدیدهای نیروهای ایرانی انجام دادیم.

این در حالی است که روزنامه گاردین درباره اظهارات جدید بولتون درباره ارسال ناو هواپیمابر به خاورمیانه نوشت که تغییرات در صف آرایی نظامی آمریکا روالی عادی دارد و برخی مقامات آمریکایی نیز به رغم اینکه تنها لحن بیانیه بولتون و اعلان چنین برنامه‌ای از سوی او را عجیب می‌دانند، ارسال این واحدهای نظامی به منطقه را امری عادی تلقی می‌کنند.

گاردین همچنین نوشت: در حال حاضر در منطقه مقر فرماندهی نظامی آمریکا که خاورمیانه و افغانستان را در بر می‌گیرد، هیچ یک از این‌ها وجود ندارد. ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن مقر خود را روز یکم آوریل در نورفولک در ویرجینیا برای رفتن به مدیترانه و سپس خلیج فارس ترک کرد.

این روزنامه با اشاره به اینکه آمریکا بمب‌افکن‌های B-1 را در ماه مارس برای تأمین و نگه‌داری و بهبود امکانات بابت این که تجهیزات کافی نداشتند از خاورمیانه خارج کرد، افزود: در حالی که چنین تغییراتی در صف‌آرایی نظامی جهانی روالی عادی دارند، این که چنین موضوعی از طرف مشاور امنیت ملی آمریکا و نه از سوی پنتاگون اعلام شود، غیرمعمول است.

وزیر امور خارجه ایران پیش از این نیز گفته بود: بولتون بیماری مزمن جنگ‌افروزی دارد و سابقه همکاری با یک فرقه تروریستی (گروهک منافقین) علیه ایران داشته و در حال حاضر به عنوان عضوی از تیم ب (بی‌بی، بن زائد، بن سلمان، بولتون) با تروریسم اقتصادی مردم ایران را مورد هجمه قرار داده است.

ظریف همچنین درباره احتمال وقوع جنگ، با وجود تنش‌ها میان آمریکا و ایران گفته بود: ما خواهان درگیری و تقابل نیستیم اما ما هفت هزار سال را با فرار کردن سپری نکرده‌ایم. ما مقاومت می‌کنیم اما به دنبال جنگ نیستیم. باورمان این است که رئیس جمهور ترامپ خواهان جنگ نیست اما کسانی وجود دارند که برای جنگ فشار می‌آورند. من فکر نمی‌کنم که این اتفاق بیفتد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد