تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
وزیر آموزش و پرورش: 

آیین‌نامه جذب معلمان حق‌التدریسی به زودی آماده ابلاغ می‌شود

News Image Lead

وزیر آموزش‌ و پرورش خبر داد پیش‌نویس آیین‌نامه جذب معلمان حق‌التدریسی آماده‌ شده و به‌ زودی نهایی می‌شود و با نظارت دو نماینده مجلس آماده ابلاغ خواهد شد.

کد خبر: ۲۵۳۱۲
۱۵:۲۴ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸
دیدارنیوز - سیدمحمد بطحایی در حاشیه کلنگ‌زنی مدارس استان گلستان گفت: «اولین کلنگ بازسازی مدارسی که در اثر سیل آسیب‌دیده‌اند امروز در استان گلستان به زمین زده شد. استان گلستان اولین استان درگیر سیل بود و زمینه بازسازی فراهم است اما در استان‌های دیگر مانند لرستان آمایش جمعیت مشخص نیست و امکان طرح کوچ وجود دارد. به همین جهت بازسازی مدارس استان گلستان در اولویت اول است.»

او افزود: «بسیار امیدوار هستیم که با کمک خیران بخش عمده مدارس تخریبی را تا مهرماه بازسازی کنیم.»

وزیر آموزش‌ و پرورش ادامه داد: «در اثر سیل اخیر ۱۵۰۰مدرسه دچار آسیب شد، از این تعداد ۲۰۰مدرسه کاملاً باید تخریب و بازسازی شود و ۱۳۰۰ مدرسه دیگر با تعمیر و مرمت آماده‌سازی خواهد شد. مدارس تخریبی که تعداد کلاس‌های آن کم است تا مهر تکمیل خواهد شد و مدارسی که تعداد کلاس‌های آن بیشتر است در طول سال تحصیلی آینده تکمیل خواهد شد که دانش‌آموزان این مدارس در شیفت‌های مدارس دیگر تحصیل خواهند کرد.»

بطحایی درباره جذب معلمان حق‌التدریسی هم گفت: «براساس مصوبه مجلس، دولت موظف است آیین‌نامه جذب معلمان حق‌التدریسی را سریعاً تحویل دهد و پیش‌نویس این آیین‌نامه آماده‌شده و به‌زودی نهایی شده و با نظارت دو نماینده مجلس آماده ابلاغ خواهد شد و پس از ابلاغ همکارانی که در متن قانون به آن‌ها اشاره‌شده است یک دوره آموزشی را طی خواهند کرد و با تبدیل وضعیت از نیروی این عزیزان در آموزش‌وپرورش استفاده خواهد شد.»


ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد