تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.

میزان آب دریاچه ارومیه به ۴ میلیارد و ۶۰۰ مترمکعب رسید

News Image Lead

میزان آب دریاچه ارومیه به چهار میلیارد و ۶۰۰ مترمکعب رسید و با بارش‌های امروز و فردا افزایش بیشتری می‌یابد.

کد خبر: ۲۵۰۹۷
۱۵:۵۱ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
دیدارنیوز - محمدمهدی شهریاری در مراسم افتتاحیه نهمین جشنواره گل‌ها در بوستان گللرباغی ارومیه اظهار داشت: به فضل الهی و در نتیجه بارش‌های مستمر روزهای نخست سال آب دریاچه ارومیه که به نزدیک یک میلیارد متر مکعب کاهش یافته بود به نحو چشمگیری افزایش داشته است.

وی تصریح کرد: خدا را شاکریم که امروز حجم آب دریاچه ارومیه از 4 میلیارد و 600 میلیون متر مکعب نیز فراتر رفته است.
شهریاری گفت: پیش‌بینی می‌شود با بارش‌های روزهای آینده به‌زودی آب دریاچه مرز 5 میلیارد متر مکعب را نیز رد کند.

استاندار آذربایجان غربی گفت: رهاسازی آب مازاد سدها نیز تأثیر بسیار خوبی در حال و روز دریاچه ارومیه داشته و این کار همچنان ادامه می‌یابد.

وی از ساخت پلاژ مخصوص شنا در ساحل این دریاچه خبر داد گفت: در سال 98 پلاژهای مناسبی برای شنای بانوان و آقایان و گردشگران داخلی و خارجی در یکی از بهترین نقاط دریاچه راه‌اندازی می‌شود تا امکان استفاده بهتری از این ظرفیت بی‌نظیر خدادادی فراهم آید.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی