تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

وزارت کشور: تنش‌های اجتماعی کاهش قابل توجهی داشته است

معاون سیاسی وزارت گفت: تنش‌های اجتماعی ما در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶ کاهش قابل توجهی داشت و نشان دهنده این است که مردم به امنیت کشورشان حساس هستند.

کد خبر: ۲۴۹۲۶
۱۰:۴۲ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - افتتاحیه نشست معاونان سیاسی امنیتی استانداران کشور صبح امروز در محل وزارت کشور برگزار شد.

حسین ذوالفقاری معاون امنیتی سیاسی وزیر کشور در این نشست، گفت: تنش‌های اجتماعی ما در سال 97 نسبت به سال 96 کاهش قابل توجهی داشت و نشان دهنده این است که مردم به امنیت کشورشان حساس هستند.

وی افزود: مهم ترین عنصری که می‌تواند در امنیت کشور موثر باشد، هوشیاری مردم است. طبق نظرسنجی‌های مختلف در کشور، حداکثر رضایت‌مندی مردم در حوزه امنیت بوده و باید این را مغتنم شمرد.

معاون سیاسی وزارت کشور ادامه داد: در تمام مناسبت‌ها تهدید وجود دارد. یکی از کارهای بسیار مهمی که گزارش دهی آن کار ساده ای نیست، مدیریت عادلانه در زمینه تجمعات صنفی است. در گذشته نتیجه این تجمعات منجر به درگیری با پلیس می‌شد ولی امروز می‌بینیم این تجمعات با توجه به مطالبات آنان، مدیریت شد و با تدبیر اجازه سوءاستفاده از این تجمعات به دشمنان داده نشد.
منبع: انتخاب
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی