تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

کسانی که اعتقادی به صندوق‌های رای ندارند، باید از مردم عذرخواهی کنند

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده تاکید کرد: کسانی که کشور را به وضعیت نابسامانی رساندند و مشکلات بسیاری را به حوزه اشتغال، اقتصاد و صنعت تحمیل کردند، افراد مشخصی هستند. پرونده برخی از این افراد رسیدگی شده ولی معلوم نیست چرا این رسیدگی‌ها ناقص می‌ماند و کامل نمی‌شود در حالی که جرایم و تخلفات بسیار روشن و مشخص است.

کد خبر: ۲۴۸۸
۱۱:۰۹ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - معصومه ابتکار با اشاره به طرح موضوع عذرخواهی رئیس‌جمهور از مردم بابت برجام گفت: طرح دیدگاه‌های یک نفر به جای دیدگاه‌های یک جریان و ارگان، یک بازی رسانه‌ای بود که انجام شد اما به نتیجه نرسید.

وی در پاسخ به این سوال که چه کسانی باید از مردم عذرخواهی کنند؟ اظهار داشت: کسانی که قانون را دور می‌زنند، به رای مردم احترام نمی‌گذارند، سعی می‌کنند شرایط کشور را متشنج کرده و وضعیت را بحرانی نشان دهند، درصدد نامناسب نشان دادن وضعیت سرمایه‌گذاری و تعامل در ایران هستند و می‌خواهند ناامیدی را در کشور و در میان مردم و جوانان ایجاد و ترویج کنند، باید از مردم عذرخواهی کنند.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده ادامه داد: کسانی که کشور را به وضعیت نابسامانی رساندند و مشکلات بسیاری را به حوزه اشتغال، اقتصاد و صنعت تحمیل کردند، افراد مشخصی هستند. به پرونده برخی از این افراد رسیدگی شده ولی معلوم نیست چرا این رسیدگی‌ها ناقص می‌ماند و کامل نمی‌شود در حالی که جرایم و تخلفات بسیار روشن و مشخص است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی