تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
در جلسه هیأت امنای صندوق توسعه ملی با حضور رئیس جمهور

بودجه صندوق توسعه ملی برای سال ۱۳۹۸ تصویب شد

News Image Lead

جلسه هیأت امنای صندوق توسعه ملی با حضور رئیس جمهور تشکیل شد و در آن ضمن بررسی عملکرد بودجه صندوق در سال ۱۳۹۷، بودجه پیشنهادی ستاد صندوق توسعه ملی برای سال ۱۳۹۸ مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

کد خبر: ۲۴۷۵۱
۱۶:۱۴ - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز- در این جلسه، اعضای هیات امنا در فرآیند تصویب بودجه پیشنهادی صندوق توسعه ملی برای سال ۱۳۹۸ مقرر نمودند تا متناسب با شرایط کشور حداکثر انضباط مالی مد نظر قرار گیرد و هیأت امنای صندوق توسعه ملی با بررسی پیشنهادهای واصله ، ضمن اصلاح چند مورد از مصوبات قبلی، مواردی را به شرح زیر به تصویب رساند:

۱- نرخ سود تسهیلات ریالی از محل منابع صندوق توسعه ملی برای صادرکنندگان کالاهای صنعتی و کشاورزی ۱۱ درصد تعیین شد.

۲- سرمایه‌گذاری در بازارهای پولی و مالی بین‌المللی به صورت مستقیم (توسط صندوق) و یا غیرمستقیم (برون‌سپاری) از طریق بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، شرکت‌ سرمایه‌گذاری‌های خارجی ایران و یا شرکت‌های مدیریت دارایی صورت می‌پذیرد. همچنین سقف سرمایه‌گذاری‌های مزبور به میزان ۵۰ درصد افزایش یافت.

۳- تسهیلات ریالی صندوق توسعه ملی علاوه بر طرح‌های توسعه‌ای مربوط به واحدهای دامپروری و زنجیره‌های گوشت قرمز، گوشت سفید و شیر، به طرح‌های جدید الاحداث این واحدها و زنجیره‌ها با اولویت طرح‌های توسعه‌ای نیز اختصاص می‌یابد.

۴- با توجه به ضرورت کنترل رشد سطح عمومی قیمت‌ها، به هیأت عامل اجازه داده شد تا صرفاً در مورد طرح‌هایی که از محل سپرده‌های ریالی صندوق توسعه ملی تا پایان خرداد ۱۳۹۷ تأمین مالی شده‌اند، متناسب با میزان پیشرفت پروژه با درخواست اعطای تسهیلات تکمیلی به طرح‌های دارای توجیه مالی و اقتصادی با تأیید بانک عامل حداکثر تا ۴۰ درصد تسهیلات اولیه و تنها از طریق بانک اعطا کننده تسهیلات اولیه، به شرط اطمینان از به بهره‌برداری رسیدن طرح ظرف مدت حداکثر یک سال موافقت نماید.

۵- از آنجایی که توسعه و تکمیل زیرساخت‌های حمل و نقلی همواره از فعالیت‌های واجد اولویت دریافت تسهیلات از محل منابع صندوق توسعه بوده است در این راستا، زمان تسهیلات موضوع بند «و» تبصره (۴) قانون بودجه سال ۱۳۹۷ کل کشور شامل جدول دریافت و بازپرداخت، مطابق شرایط اصل قرارداد فاینانس تعیین گردید.

 

در این جلسه همچنین علاوه بر مصوبات فوق، هیأت امنای صندوق توسعه ملی به هیأت عامل اجازه داد پس از تأیید نهایی رئیس جمهور، صندوق در راستای انجام رسالت اجتماعی خود و برنامه حذف فقر مطلق مبلغ ۵۰۰ میلیارد ریال از محل سود سالیانه صندوق را برای مشارکت در تأمین مالی دو هزار واحد مسکونی برای ایتام تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی با اولویت مناطق سیل‌زده شامل خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی اختصاص دهد.

در ابتدای این جلسه، رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی گزارشی از عملکرد صندوق در سال ۱۳۹۷ ارایه کرد.

همچنین گزارش هیأت نظارت در مورد صورت‌های مالی ۱۳۹۵ و ۱۳۹۶ صندوق مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم مصوب گردید.

منبع:پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر