تیتر امروز

ایران بمب اتم می‌سازد؟/ تحریم‌های شدید ترامپ علیه ایران/ انزوای فرش داخلی در بازار‌های جهانی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ایران بمب اتم می‌سازد؟/ تحریم‌های شدید ترامپ علیه ایران/ انزوای فرش داخلی در بازار‌های جهانی

این چهل و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟
گفت و گوی دیدار با یک فعال سیاسی اصلاح طلب درباره کلینیک ترک بی حجابی

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟

خبر راه اندازی کلینیک ترک بی حجابی دلیل گفت و گوی دیدارنیوز با زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب شد. او معتقد است: راه‌اندازی کلینیک برای درمان جسم انسان است نه روح و اعتقادات مردم.

حذف مشق شب؛ نیازمند جایگزین‌های مناسب

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با بیان اینکه امتحان و آزمون، بخشی از یادگیری است و باید یک فعالیت آموزشی برای تثبیت و تعمیق آموزش دانش آموزان تلقی شود گفت: در حال حاضر همه آزمون‌های ما اینگونه نیست و اصلاح و ارتقای آن به تلاش زیادی نیاز دارد.

کد خبر: ۲۴۶۷۹
۱۰:۴۹ - ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - حجت‌الاسلام علی ذوعلم درباره سه طرح حذف آزمون‌های دوره ابتدایی، تغییر جهت مشق شب و حذف پیک نوروزی اظهار کرد: حذف آزمون‌های دوره ابتدایی، تصمیم بسیار خوبی بود و لازم است تعمیم یابد.

وی افزود: اساساً آزمون‌هایی که در فرایند یادگیری، نقش مثبتی ایفا نمی‌کنند باید اصلاح شوند.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی با بیان اینکه آزمون، بخشی از یادگیری است و باید یک فعالیت آموزشی برای تثبیت و تعمیق آموزش دانش آموزان تلقی شود اظهار کرد: در حال حاضر همه آزمون‌های ما اینگونه نیست و اصلاح و ارتقای آن به تلاش زیادی نیاز دارد.
ذوعلم با اشاره به اینکه مشق شب هم پس از حذف، نیاز به ارائه جایگزین‌های مناسب برای تثبیت یادگیری دارد اظهار کرد: تثبیت یادگیری و تعمیق آن در روان شناسی یادگیری، بسیار مهم است. سال‌هاست که مشق و تکلیف منزل به دانش آموزان داده می‌شود و نباید آن را بد مطلق تلقی و تصور کرد که هرگونه تکلیف و واگذاری وظیفه به عهده دانش آموزان برای تمرین و تکرار بیشتر، در آموزش و پرورش نفی می‌شود.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی ادامه داد: خوشبختانه دیدگاه‌های مطرح شده اخیر در آموزش و پرورش مبتنی بر پژوهش است و همدلی جامعه با تصمیمات اتخاذ شده، نشان می‌دهد که مسیر را بدرستی طی کرده‌ایم، البته در آغاز راهیم.

وی با بیان اینکه در دهه چهارم انقلاب می‌توان گفت که دستاوردهای تعلیم و تربیت، در عرصه نظریه‌پردازی، حرکت بر اساس نقشه راه فکری و محتوایی و ارتقای توانمندی مدارس بیش از سه دهه گذشته بوده است گفت: امروز مدارس ما توانمندتر و مسئولیت پذیرتر شده‌اند و باید از همه معلمان، مدیران، دانش‌آموزان و دلسوزان آموزش و پرورش قدردانی شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی