تیتر امروز

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...

برایان هوک: کشورها انتخاب کنند؛ آمریکا یا ایران

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران مدعی شد که در یک سال گذشته بیش از ۲۰ کشور خرید نفت از ایران را به صفر رسانده‌اند.

کد خبر: ۲۴۶۱۴
۱۲:۰۵ - ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، برایان هوک نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران در یک نشست خبری گفت: واشنگتن یک انتخاب مبنی بر این به کشورها داده است که یا با آمریکا همکاری کنند یا به معامله به ایران ادامه دهند. از ماه مه گذشته تاکنون بیش از ۲۰ کشور واردات نفت ایران را به صفر رسانده‌اند.

هوک در ادامه اظهار داشت: هیچ نشانه‌ای دال بر اینکه این کشورها بخواهند تحریم‌های آمریکا را دور بزنند وجود ندارد.

وی همچنین گفت که آمریکا به عراق کمک خواهد کرد تا تولید نفت خود را بالا ببرد تا ترکیه و دیگر کشورهای وارد کننده (نفت) پس از پایان معافیت‌های نفتی ایران نیز کماکان تأمین باشند.

دولت آمریکا روز دوشنبه اعلام کرد که دیگر هیچ کشوری را از تحریم‌های نفتی علیه ایران معاف نمی‌کند. این معافیت‌ها که اوایل ماه مه (۱۲ اردیبهشت ماه) پایان می‌یابد به هشت کشور خریدار نفت ایران، ازجمله ترکیه، ژاپن، چین، کره جنوبی و هند اجازه می‌داد تا به این واردات خود ادامه دهند.

واشنگتن پس از اعلام این خبر تاکید کرد که عربستان و امارات متحده عربی تضمین خواهند کرد که پس از حذف نفت ایران بازارهای جهانی همچنان تأمین باشند.

اما این تصمیم آمریکا با مخالفت شدید ترکیه و چین و انتقاد اتحادیه اروپا مواجه شد. پکن روز سه‌شنبه اعلام کرد که به‌طور رسمی به واشنگتن اعتراض کرده و از دولت این کشور خواسته است تا تصمیماتی اتخاذ نکند که منافع چین را به خطر می‌اندازد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی