تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

اکوادور دستور بازداشت یک وزیر سابق مرتبط با آسانژ را صادر کرد

یک قاضی در اکوادور دستور داده تا وزیر سابق امور خارجه این کشور که اکنون فراری است، به اتهام ارتباط با مؤسس وب سایت افشاگر ویکی لیکس بازداشت شود.

کد خبر: ۲۴۳۲۶
۱۲:۴۳ - ۳۰ فروردين ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری رویترز، دولت لنین مورنو، رئیس جمهوری اکوادور گفته که ریکاردو پاتینو، وزیر خارجه سابق این کشور که در دوران رافائل کوره‌آ، رئیس جمهوری سابق فعالیت داشته با ویکی لیکس در ارتباط بوده است.

مورنو، پناهندگی جولیان آسانژ، مؤسس وب سایت افشاگر ویکی لیکس را اخیراً لغو کرد؛ اقدامی که به اخراج وی از سفارت اکوادور در لندن و دستگیری‌اش منجر شده است.

ویکی لیکس اتهامات وارده علیه مؤسس خود را رد کرده و گفته که رئیس جمهوری اکوادور به دنبال منحرف ساختن اتهامات فسادی است که علیه خودش مطرح شده‌اند.

وزیر خارجه سابق اکوادور که یک اقتصاددان نیز است و از حامیانش در اکتبر ۲۰۱۸ خواسته بود تا مقاومتی جامع و کامل را در مقابل مورنو داشته باشند، روز چهارشنبه از کشور گریخت.

دفتر دادستانی اکوادور در بیانیه‌ای اعلام کرد: روند کیفری علیه وزیر خارجه سابق دولت به اتهام تحریک و فتنه آغاز شده است. قاضی درخواست دفتر دادستانی را پذیرفته است.

پیشتر دولت اکوادور پاتینو و "اولا بینی"، هکر سوئدی را به دیدار با آسانژ متهم کرده بود؛ این هکر سوئدی هم اکنون بازداشت شده است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی