تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

وزارت بهداشت: شیوع بیماری واگیر در مناطق سیل‌زده نداریم

مشاور معاون بهداشت در مدیریت کاهش خطر و بلایا تاکید کرد که هیچ گونه شیوع بیماری‌ واگیر در مناطق سیل‌زده مشاهده نشده و مراقبت‌ها به صورت مستمر و فعال در حال انجام است. وی ادامه داد: در مورد سایر بیماری‌ها به منظور شناسایی به هنگام و کنترل بیماری‌های واگیر، نظام مراقبتی به نام نظام مراقبت سندرمیک وجود دارد که در حال حاضر در تمام اردوگاه‌ها و محل‌های اسکان سیل‌زدگان در حال اجراست.

کد خبر: ۲۴۲۳۱
۱۱:۰۸ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۸

دیدارنیوز - محمداسماعیل مطلق در جلسه کمیته بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان اظهار داشت: با توجه به وقوع سیل در استان خوزستان و لزوم مراقبت از وقوع هر گونه بیماری، تمامی نیروهای سلامت در حالت آماده‌باش هستند.

وی افزود: تاکنون هیچ گونه بیماری واگیر در مناطق سیل‌زده مشاهده نشده و تمامی مراقبت‌ها بصورت مستمر و فعال در حال انجام است.

وی ادامه داد: در مورد سایر بیماری‌ها به منظور شناسایی به هنگام و کنترل بیماری‌های واگیر، نظام مراقبتی به نام نظام مراقبت سندرمیک وجود دارد که در حال حاضر در تمام اردوگاه‌ها و محل‌های اسکان سیل‌زدگان در حال اجراست.

وی افزود: در تمام طول سال انتظار بروز شپش به ویژه در محیط‌های تجمعی وجود دارد و پزشکان و کارشناسان بهداشتی تیم‌های سلامت کار غربالگری، شناسایی و درمان را انجام می‌دهند.

بنابر اعلام روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، وی در پایان گفت: به هیچ عنوان در مناطق سیل‌زده و اردوگاه‌ها هیچ گونه گسترشی از این بیماری رخ نداده است و در این مناطق و اردوگاه‌ها دارو و شامپوی ضد شپش به اندازه کافی وجود دارد و قطعا همه موارد شناسایی و درمان می‌شوند. لازم به توضیح است از لحاظ تامین دارو هیچ مشکلی در استان وجود ندارد.

گفتنی است جلسه کمیته بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان با حضور دکتر محمد اسماعیل مطلق - مشاور معاون بهداشت در مدیریت کاهش خطر بلایا، دکتر حسینی‌زاده معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز و معاونین و مدیران گروه‌های فنی و اجرایی مرکز بهداشت خوزستان برگزار شد.
منبع: انتخاب
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی