تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
وزیر آموزش و پرورش خبر داد

راه‌اندازی مدارس در پلدختر و معمولان طی چند روز آینده

News Image Lead

وزیر آموزش و پرورش گفت: ظرف چند روز آینده مدارس در دو شهرستان سیل زده پلدختر و معمولان راه‌اندازی خواهند شد.

کد خبر: ۲۳۸۲۸
۱۳:۲۶ - ۲۲ فروردين ۱۳۹۸
دیدارنیوز - بطحایی در مراسم آغاز نمادین فوق برنامه پرورشی که در محله مدرسه امام حسین شهرستان پلدختر برگزار شد، گفت: برای جبران فعالیت‌های آموزشی دانش آموزان به سرعت اردوهای آموزشی را راه‌اندازی کردیم و اجازه ندهیم دانش آموزان این دو شهرستان سیل زده در رقابت کنکور از مابقی دانش آموزان سراسر کشور عقب بمانند

وی با بیان این که اصرار داریم مدارس هرچه سریع‌تر در دو شهرستان سیل زده راه اندازی شوند، اظهار کرد: راه افتادن مدرسه یعنی ایجاد امید، و همه تلاش‌مان این است که ظرف چند روز آینده در شهرستان پلدختر و معمولان مدارس را راه‌اندازی کنیم. البته در کنار این اقدامات برگزاری برنامه‌های فرهنگی را نیز خواهیم داشت.

وی از اعزام مشاورین به این مناطق سیل زده خبر داد و افزود: باید تلاش کنیم سرزندگی و شادابی را در این مناطق دوباره ایجاد کنیم تا رشد فکری دانش آموزان ارتقا یابد.

وی گفت: با همکاری کانون پرورشی کودکان آموزش و پرورش، اداره کل ارشاد و سازمان میراث فرهنگی برنامه‌های مشترکی پیش بینی کردیم تا بتوانیم آنها را به سرعت عملیاتی کنیم.

وزیر آموزش تاکید کرد: دانش آموزان این منطقه نباید نگران باشند و افرادی را ویژه به کار خواهیم گرفت که به طور مستمر در مناطق سیل زده حضور داشته باشند.

در ادامه این مراسم رضا زینی مقدم - مدیر کل آموزش پرورش لرستان اظهار کرد: متأسفانه بیش از ۸۵ مدرسه استان دچار سیل شدند و برای این که بتوانیم مدارس را ظرف هفته آینده راه‌اندازی کنیم، مدارس را به صورت شیفتی لحاظ کردیم.

وی گفت: در حال حاضر مدارس در اختیار نیروهای امدادی و خدمت رسان هستند که با برنامه ریزی استان قرار است تخلیه کنند تا بتواند فعالیت آموزشی خود را آغاز کنند.


ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها