تیتر امروز

از «جنبش مهسا» تا «ایستگاه وفاق» با علی شکوری‌راد
گفتگوی دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل پیشین حزب اتحاد ملت

از «جنبش مهسا» تا «ایستگاه وفاق» با علی شکوری‌راد

«ایرانشهر» در نخستین برنامه از سلسه‌گفتگوهای خود با موضوع «منافع ملی ایران» به سراغ علی شکوری‌راد، دبیرکل سابق حزب اتحاد ملت رفته و به بررسی ابعاد مفهوم «وفاق» در عرصه سیاسی امروز کشور پرداخته...
فیلترینگ و هزینه میلیاردی/ ترامپ نیامده علیه ایران اقدام کرد/ اعتراف نتانیاهو به جنایت‌های بزرگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

فیلترینگ و هزینه میلیاردی/ ترامپ نیامده علیه ایران اقدام کرد/ اعتراف نتانیاهو به جنایت‌های بزرگ

این چهل و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شعارِ روز جهانی بهداشت؛

سلامت برای همه

سازمان بهداشت جهانی (WHO) در هفتم آوریل ۱۹۴۸ با این ایده که تمامی مردم جهان از بالاترین استانداردهای سلامت برخوردار باشند تاسیس شد

کد خبر: ۲۳۴۵۸
۱۴:۱۵ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۸

دیدارنیوزـ تندرستی مهم‌ترین اصل زندگی است و در همه فرهنگ‌ها، شادباش‌ها با آرزوی سلامتی همراهند اما در دنیا میلیون‌ها نفر مجبورند بین غذا، سرپناه و بهداشت یکی را انتخاب کنند و هفتم آوریل روز یادآوری این واقعیات است.

 
سازمان جهانی بهداشت (WHO) هفتم آوریل را روز جهانی تندرستی یا روز جهانی بهداشت نام‌گذاری کرده است. شعار این سازمان برای سال ۲۰۱۹   ادامه شعار "پوشش همگانی تندرستی" در سال ۲۰۱۸ است: "سلامت< Health> برای همه در هر مکان".
 
دبیرکل سازمان جهانی بهداشت به همین مناسبت در بیانیه‌ای تاکید کرده است: اگرچه در سال‌های اخیر در برابر عوامل اصلی مرگ و میر و بیماری‌ها پیشرفت‌های خوبی بدست آورده‌ایم اما لازم است اقدامات بیشتری انجام گیرد تا این هدف به طور کامل محقق شود.
 
"تدروس آدهانوم قبریسوس"، افزود: امروز نیمی از جمعیت جهان به خدمات ضروری و پایه‌ای سلامت دسترسی ندارند. میلیون‌ها زن باردار< Pregnant> بدون برخورداری از کمک متخصصان وضع حمل می‌کنند و میلیون‌ها کودک در برابر بیماری‌های کشنده واکسیناسیون نمی‌شوند. همچنین میلیون‌ها نفر به دلیل اینکه به درمان‌های مربوط به HIV، سل و مالاریا دسترسی ندارند جان خود را از دست می‌دهند. این وضعیت در سال ۲۰۱۹ قابل قبول نیست.
 
همچنین لازم است به این نکته اشاره شود که برای رفع این نابرابری‌ها اقدامات رو به رشدی انجام گرفته‌ است. وجود سیستم خدمات درمانی پایدار و مستحکم مبنای پوشش همگانی سلامت است و بهترین قدرت دفاعی در برابر شیوع بیماری‌ها و دیگر موقعیت‌های اضطراری است.
 
به گفته دبیرکل سازمان جهانی بهداشت اگرچه همیشه خطر شیوع بیماری‌ها و مشکلات دیگر با پیامد منفی برای سلامتی وجود دارد اما سرمایه‌گذاری به منظور تحکیم سیستم خدمات درمانی می‌تواند پیشگیری کننده باشد.
 
بر اساس اهداف توسعه پایدار، تمامی کشورها متعهد شده‌اند تا سال ۲۰۳۰ به پوشش همگانی سلامت دست پیدا کنند. به منظور تحقق این اهداف لازم است طی پنج سال آینده حدود یک میلیارد نفر از مردم جهان از فوائد پوشش همگانی سلامت بهره‌مند شوند. این هدف غیرقابل دسترس نیست.     
 
سازمان بهداشت جهانی (WHO) در هفتم آوریل ۱۹۴۸ با این ایده که تمامی مردم جهان از بالاترین استانداردهای سلامت برخوردار باشند تاسیس شد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی