دیدارنیوز–
اسفندیار عبدالهی: شهرستانهای دزفول و اندیمشک، چسبیده به هم و در شمال استان خوزستان واقع شده اند. فاصله دزفول و اندیمشک توسط پایگاه چهارم شکاری پر شده است. از قدیم الایام بین این دو شهرستان بگو مگوهایی رایج بوده است. آخرین بار در مورد سد دز مباحثی مطرح شد، البته با این توضیح که همیشه سد دز تحت حوزه شهرستان دزفول قرار داشت، ولی با پی گیریهای فریدون حسنوند، اکنون سد دز در تقسیمات شهری به نام اندیمشک ثبت شده است.
البته باید یادآور شد که یکی از دلایلی که پس از خروج از اندیمشک، مرز شهری دزفول آغاز میشود این است که تا پایان دهه ۳۰ خورشیدی، چنین شهری با ابعاد فعلی وجود نداشت. اندیمشک، روستای کوچکی به نام صالح آباد از حوزه شهرستان دزفول بود و به پیشنهاد فرهنگستان ایران، چنین نامی برای آن برگزیده شد و تا چند سال قبل، نماینده دزفول و اندیمشک مشترک بود. با توجه به اینکه ادیمشک در مسیر راه آهن سراسری قرار گرفت، توسعه آن سرعت گرفت.
درگیری مردم اندیمشک با نیروهای شهرداری دزفول به گزارش
دیدارنیوز به نقل از خبرگزاری ایرنا، تابلوی ورودی دزفول از سمت اندیمشک در نخستین ساعات بامداد روز سه شنبه نصب شد که اعتراض شهروندان اندیمشکی را به همراه داشت و آنان با حضور در محل، خواهان برداشتن تابلوی ورودی دزفول شدند. این عده عنوان کردند مرز دزفول و اندیمشک، کوی سوم شعبان است لذا تابلو باید در همان نقطه نصب شود. افراد حاضر در تجمع، گوشی و دوربین افرادی که از تجمع کنندگان عکس یا فیلم تهیه می کردند را از آنها می گرفتند و فیلم و تصاویر ضبط شده را پاک می کردند. تجمع کنندگان در چندین نوبت، اقدام به بستن جاده دزفول - اندیمشک کردند که هر بار با دخالت نیروی انتظامی مسیر بازگشایی شد.
در همین رابطه فرمانده انتظامی شهرستان دزفول، به خبرنگار
دیدارنیوز گفت: بین مردم دزفول و اندیمشک، هیچ اختلافی وجود ندارد و تقسیمات کشوری و بین شهری، فقط برای اداره بهتر امور است و مرزکشی و مرزبندی بین این مردم وجود ندارد.

سرهنگ حسین عیدی افزود: در حال حاضر، اوضاع آرام است و جای هیچ نگرانی نیست. به مدت چند ساعت، عدهای احساساتی شدند و برای نصب تابلو ورودی شهر دزفول، مانع ایجاد کردند که با حضور نیروهای پلیس، آرامش حاکم شد.
همچنین فرمانده انتظامی اندیمشک نیز گفت: مردم اندیمشک و دزفول از دیرباز در کنار یکدیگر به خوبی و خوشی زندگی کرده و به هیچ عنوان اجازه نمیدهند افراد مغرض، امنیت شهروندان را به خطر بیندازند.
سرهنگ محمد عزیزی اظهارداشت: با حضور به موقع نیروی انتظامی، موضوع نارضایتی مردم بابت نحوه نصب تابلو ورودی شهر دزفول حل و فصل شده است.
وی در ادامه گفت: بامداد روز سه شنبه، نحوه نصب شبانه تابلوی ورودی به شهر دزفول توسط مسئولان این شهر باعث نارضایتی شهروندان اندیمشک شده که با حضور و مدیریت مامورین نیروی انتظامی موضوع کنترل شده است. شهروندان گرامی این نکته را مد نظر داشته باشند که ممکن است افراد مغرض بهدنبال به حاشیه کشاندن این اعتراض باشند. موضوع از طریق مسئولان در حال پیگیری و بهدنبال بررسی و رفع مشکل به وجود آمده هستند.
پیمان جهانگیری فرماندار اندیمشک هم در این باره گفت: تلاش بر این است با همکاری شورای تامین، شرایط آرام شود.

امام جمعه دزفول: توهین به تمثال شهدای دزفول کاری ضدانقلابی و آشوب گرانه است
در همین رابطه، حجت الاسلام سید محمد علی قاضی دزفولی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: اهانت و جسارتی که به شهدای والامقام شهرستان دزفول شد به هیچ وجه قابل توجیه و قابل قبول نیست و ما این جسارت و گستاخی را محکوم میکنیم.
امام جمعه شهرستان دزفول با بیان اینکه باید با کسانی که جو را متشنج میکنند برخورد قاطع شود گفت: عده معدودی به هربهانهای که بخواهند امنیت و آرامش را برهم بزنند و آشوب درست کنند حق چنین کاری را نداشته، اگر هم اتفاقی رخ داده باید از طریق مسیرهای قانونی طی شود. اینکه اشخاصی صورتهای خود را بپوشانند و اقدام به پاره کردن تمثال شهدا کنند کاری ضدانقلابی و آشوب گرانه است.
وی با بیان اینکه نباید اجازه داده شود امنیت و رفت آمد مردم مختل شود و وسایل نقلیه مردم مورد هجوم عدهای اوباش قرار گیرد، گفت: در طی این اتفاق، دانشگاه صنعتی جندی شاپور شهرستان دزفول بهخاطر این آشوبگران دچار آسیب شده است. این اقدامات زمینه و مقدمه میشود که دشمن بتواند در جامعه ناامنی ایجاد کرده و ضدانقلاب نیز موج سوارانه از آن سوءاستفاده کنند.
به گزارش دیدارنیوز نصب تابلوی ورودی شهرستان دزفول به زمان دیگری موکول شد. گفته می شود موضوع به شورای تامین استان واگذار شده و در حال پی گیری است.