تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

تماس‌ واشنگتن با ائتلاف «سائرون» پس از پیروزی در انتخابات عراق

رئیس دفتر سیاسی جریان صدر عراق، از تماس واشنگتن با اعضای ائتلاف «سائرون» پس از پیروزی در انتخابات خبر داد.

کد خبر: ۲۰۹۵
۱۰:۴۰ - ۰۲ خرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - «ضیاء الاسدی» رئیس دفتر سیاسی «مقتدی صدر» رهبر جریان صدر و ائتلاف «سائرون»، اعلام کرد آمریکا پس از پیروزی ائتلاف سائرون در انتخابات پارلمانی و دستیابی به کرسی‌هایی که موجب می‌شود این ائتلاف در تشکیل دولت جدید عراق بسیار تاثیرگذار باشد، با اعضای این ائتلاف تماس برقرار کرد.

وی که از معاونان مقتدی صدر به شمار می‌رود، در گفت‌وگو با خبرگزاری «رویترز» اظهار داشت: مذاکرات مستقیمی با آمریکایی‌ها صورت نگرفته است اما واشنگتن با استفاده از برخی میانجیگران، کانال‌هایی را برای گفت‌وگو با اعضای سائرون باز کرده است.

رویترز در تحلیل این اقدام واشنگتن نوشت: پیروزی صدر در عراق برای واشنگتن غافلگیر‌کننده بود و آن را در موقعیت دشواری قرار داد زیرا وی کسی است که پایه‌گذار «جیش‌المهدی» بود که پس از سقوط صدام در سال 2003، مهمترین عملیات‌های مسلحانه را علیه نیروهای آمریکایی انجام داد. لذا اگر قرار باشد که صدر، تاثیری زیادی در روند انتخاب نخست‌وزیر جدید داشته باشد، آمریکا می‌بایست برای تامین منافعش در عراق، با وی وارد تعامل شود.

وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا در صورتی که جریان صدر حکومت را به دست گیرد، بار دیگر «جیش المهدی» را احیاء و فعال می‌کند تا نیروهای آمریکایی حاضر در عراق را هدف قرار دهد، گفت: ما به خانه اول باز نمی‌گردیم. نمی‌خواهیم هیچ نیروی نظامی غیر از نیروهای امنیتی رسمی، ارتش و پلیس در اختیار داشته باشیم.

این در حالی است که گفته می‌شود آمریکا 7 هزار نظامی در عراق دارد هرچند که وزارت دفاع آمریکا، تعداد نظامیانش در عراق را 5 هزار و 200 نفر اعلام می‌کند که در قالب آموزش به نیروهای عراقی و مستشاران در این کشور حضور دارند.

الاسدی دیروز در گفت‌وگو با شبکه المیادین نیز گفته بود:  مقتدی اجازه نخواهد داد که از عراق به عنوان سکوی حمله به کشورهای همسایه استفاده شود. جریان صدر و شرکایش به تمایلات آمریکا تن نخواهند داد و بین ما و ایران، روابط ثابتی وجود دارد. ما به هیچ اراده خارجی تن نخواهیم داد، خواه آمریکایی باشد خواه غیر آن. حضور آمریکا در عراق، مردود و خارج از عرف دیپلماتیک است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی