تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

ترامپ: شینزو آبه مرا نامزد صلح نوبل کرده است

دونالد ترامپ ادعا کرد نخست وزیر ژاپن او را به خاطر مذاکره با کره شمالی برای دریافت جایزه صلح نوبل نامزد کرده است.

کد خبر: ۲۰۶۵۸
۱۰:۰۲ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۷

دیدارنیوز - دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا از جایزه صلح نوبلی که در سال ۲۰۰۹ به باراک اوباما، رئیس جمهور پیشین آمریکا اهدا شد، انتقاد کرد و گفت ممکن است او نیز بتواند این جایزه را برنده شود.

ترامپ در کنفرانس خبری که در کاخ سفید برگزار شد، اظهار کرد: شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن گفت "من با احترام شما را به عنوان نامزد دریافت جایزه صلح نوبل از طرف ژاپن معرفی کرده‌ام و از آنان می‌خواهم که این جایزه را به شما بدهند".

وزارت امور خارجه ژاپن امروز (شنبه) اظهار کرد، از بیانات ترامپ آگاه است اما نمی‌تواند درباره جزئیات تعاملاتی که بین رئیس جمهور آمریکا و شینزو آبه صورت گرفته، اظهار نظر کند.

مون جائه این، رئیس جمهور کره جنوبی که او هم ترامپ را برای آغاز مذاکره با کره شمالی تحسین می‌کند، در خصوص جایزه صلح نوبل از رئیس جمهور آمریکا حمایت کرده است.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، ترامپ اظهار کرد، گفت‌وگوهای ابتدایی با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی پر از "آتش و خشم" بود اما این دو رهبر جهانی از زمان نخستین دیدارشان که سال گذشته میلادی در سنگاپور صورت گرفت، رابطه خوبی را ایجاد کرده‌اند.

به گفته ترامپ، آبه از طرف کشور خود او را نامزد صلح نوبل معرفی کرده زیرا نگران آزمایش‌های موشکی کره شمالی و خطر آن برای ژاپن بوده است.

باراک اوباما سال ۲۰۰۹ جایزه صلح نوبل را برای "پیش‌برد تعهد آمریکا در راستای ایجاد صلح و امنیت در جهانی بدون تسلیحات هسته‌ای" دریافت کرد.

ترامپ در بیانات خود از اوباما انتقاد کرد و گفت، او تنها "حدود ۱۵ ثانیه" پیش از دریافت جایزه‌اش در محل اعطای جوایز حضور پیدا کرده بود.
ترامپ افزود: ممکن است هرگز این جایزه را دریافت نکنم اما مشکلی نیست. آنان آن را به اوباما دادند که حتی نمی‌دانست برای چه این جایزه را دریافت کرده است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی