تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
پیگیری‌ها ادامه دارد

توزیع «شیرهای مدارس» در فروشگاه‌ها!

News Image Lead

مرکز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی آموزش‌وپرورش با اشاره به انتشار اخباری مبنی بر توزیع پاکت‌های شیر با مشخصات شیر مدرسه در برخی فروشگاه‌های استان سیستان و بلوچستان اعلام کرد: آموزش‌وپرورش از سال تحصیلی ۹۷-۹۶ تاکنون قراردادی تحت عنوان توزیع شیر در مدارس با هیچ شرکتی منعقد نکرده است.

کد خبر: ۱۹۹۱۵
۱۴:۴۱ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۷
دیدارنیوز - اخیراً پاکت‌های شیر با آرم یکی از شرکت‌ها در برخی از فروشگاه‌های استان سیستان و بلوچستان به فروش می‌رسد که با درج عناوینی مانند " غیرقابل فروش- به سفارش دبیرخانه کمیته ملی شیر ایران " بر روی جلد و همچنین توزیع پاکت‌های شیر با مشخصات مشابه در سایر استان‌ها باعث انعکاس این اخبار و نگرانی افکار عمومی شده است.

ازاین‌رو لازم به توضیح است که تاریخ تولید درج‌شده روی پاکت‌های شیر، آذر ۹۷ و تاریخ انقضای آن ۶ ماه پس از تولید است درصورتی‌که از سال تحصیلی ۹۷-۹۶ تاکنون، وزارت آموزش‌وپرورش قراردادی تحت عنوان توزیع شیر در مدارس با هیچ شرکتی منعقد نکرده است.

به گزارش مرکز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی آموزش‌وپرورش، وزارت آموزش و پرورش پیگیر این اتفاق خواهد بود و از طریق مراجع قانونی پیگیری‌های لازم را انجام خواهد داد.


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی