تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

میرزایی عضو فراکسیون امید: فقط شعار مبارزه با فساد را می‎‌دهیم

یک نماینده مجلس شورای اسلامی درباره مبارزه با فساد گفت:‌ در این مورد فقط شعار می‌دهیم، ما برای اینکه شاهد فساد کمتری باشیم باید ساختارها را اصلاح کنیم.

کد خبر: ۱۹۸۶۰
۱۰:۲۰ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۷

دیدارنیوز - جلال میرزایی درباره اینکه چرا در بحث مبارزه با فساد آن طور که باید و شاید عمل نکردیم و به جای اینکه روز به روز شاهد کاهش این معضل باشیم با افزایش آن روبه‌رو هستیم، گفت: مانند بقیه کارهایی که انجام می‌دهیم،‌ شعار مبارزه را بر زبان می‌آوریم و اقدامی عملی را در این خصوص به کار نمی‌گیریم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شیوه مبارزه با فساد چیزی نیست که ما انجام می‌دهیم، کار درست این است که ابتدا وضع موجود را رصد کنیم و ساختارهای اقتصادی و نهادهای تصمیم‌گیری و قانونی را مورد بررسی قرار دهیم.

وی خاطرنشان کرد: باید بررسی کنیم که آیا ساختار و قوانین تعذیه‌کننده فساد هستند؟ آیا افرادی وجود دارند که فساد را تعذیه می‌کنند؟ آیا اشخاصی هستند که از فساد سود و تغذیه می‌برند؟ این‌ها همه سوالاتی است که باید پاسخ داده شود.

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باید ساختارها را اصلاح کنیم و با افرادی که درگیر فساد هستند، برخورد کنیم.

وی با بیان اینکه مراحل مبارزه با فساد کاملا روشن است، گفت:‌ باید در بحث مبارزه با فساد یک تقسیم کار وجود داشته باشد؛ یعنی مجلس، دستگاه‌های اجرایی و قوه قضائیه در کنار هم به این مهم رسیدگی کنند.

میرزایی عنوان کرد: بسیار امید می‌رفت که با ایجاد ساختار مبارزه با فساد و سازمان مبارزه با فساد اقتصادی شاهد یک تحول بزرگ در بحث مبارزه با فساد باشیم اما متاسفانه روند رضایت‌بخشی را ندیدم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا برای مبارزه با فساد نیاز به یک عزم ملی داریم، بیان کرد: عزم ملی اگر به مردم باشد که آن‌ها بسیار از این قضیه استقبال می‌کنند و به سایر نهادها هم منتقل می‌کنند. اصحاب رسانه باید پیگیر این مسئله باشند. متاسفانه مجلس و قوه قضائیه در این مورد خوب اقدام نکرده‌اند. در برخی از موارد افراد منافع شخصی را بر منافع ملی ترجیح می‌دهند.

نماینده مردم ایلام درباره اینکه وجود فساد در جامعه چه تاثیری می‌تواند بر پایگاه اجتماعی حاکمیتی داشته باشد، گفت: فساد یکی از عوامل و متغیرهای ایجاد نارضایتی اجتماعی و سلب اعتماد عمومی است که اگر استمرار پیدا کند می‌تواند ضربه بسیار بزرگی وارد کند و مشکلاتی را به وجود بیاورد.
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها