تیتر امروز

کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران مطرح شد

کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند

دیپلمات پیشین ایران در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورگ در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است؛ این بازی واسطه‌گری و انتخاب این محل یا آن محل برای مذاکره و پیغام و پسغام توسط واسطه‌ها در شان یک...
علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان

این صد و چهل و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک روانشناس بالینی

الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان الهه شعبانی روانشناس بالینی بود؛ با او درباره اینکه در شرایط کنونی چه باید کرد و چه نباید کرد صحبت کردیم؛ هر چند که او معتقد است نمی‌توان برای همه...

بیانیه حزب مجمع ایثارگران در واکنش به بازداشت دبیرکل این حزب و دیگر اعضای جبهه اصلاحات

حزب مجمع ایثارگران در اعتراض به دستگیری جواد امام دبیرکل حزب و دیگر اعضای جبهه اصلاحات ایران بیانیه‌ای صادر کرد.

کد خبر: ۱۹۵۷۰۳
۱۴:۲۳ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۴

بیانیه حزب مجمع ایثارگران در واکنش به بازداشت دبیرکل این حزب و دیگر اعضای جبهه اصلاحات

دیدارنیوز: حزب مجمع ایثارگران با صدور بیانیه‌ای به بازداشت جواد امام، دبیرکل این حزب و دیگر اعضای جبهه اصلاحات ایران اعتراض کرده و خواستار آزادی این فعالین سیاسی شد.

مشروح این بیانیه به شرح زیر است:

به نام خدا

در شرایطی که جامعه ایران همچنان متاثر از پیامد‌های تلخ رخداد‌های اعتراضی دی‌ماه و داغ‌دار فقدان شمار قابل توجهی از فرزندان این سرزمین است و در شرایطی که کشور بیش از هر زمان دیگری به آرامش، گفت‌و‌گو، ترمیم شکاف‌های اجتماعی و آسیب‌شناسی عقلانی و مسئولانه وقایع اخیر نیازمند است، بازداشت و احضار شماری از چهره‌های شناخته شده و باسابقه و فعالان سیاسی اصلاح‌طلب از جمله جناب آقای جواد امام، دبیرکل حزب مجمع ایثارگران، موجب نگرانی جدی و عمیق شده است. این افراد همواره بر نقد مسالمت‌آمیز، نفی خشونت، مخالفت صریح با هرگونه مداخله سیاسی یا نظامی بیگانگان در امور داخلی کشور و باور راسخ به تعیین سرنوشت ملت ایران به دست خود مردم تأکید داشته و رأی و اراده ملت را معیار و مرجع اصلی تصمیم‌گیری در هر زمینه‌ای دانسته‌اند.

امنیتی‌سازی افراطی فضای سیاسی و محدودتر کردن عرصه کنشگری مدنی، اعتراضات مسالمت‌جویانه و بیان انتقادات سازنده؛ به‌ویژه نسبت به نیرو‌هایی که از سرمایه اجتماعی، سابقه انقلابی، ایثارگری در دفاع از میهن و دلبستگی آشکار به ایران برخوردارند، نه‌تنها کمکی به ایجاد آرامش و ثبات پایدار نمی‌کند، بلکه به تعمیق شکاف میان جامعه و ساختار حکمرانی، افزایش بی‌اعتمادی عمومی و تشدید بحران‌های موجود می‌انجامد. تجربه‌های پیشین نیز به‌روشنی نشان داده است که حذف یا به حاشیه‌راندن منتقدان دلسوز داخلی، ناخواسته افکار عمومی را به سوی جریان‌هایی بیرون از مرز‌ها سوق می‌دهد که الزاماً خیرخواه ملت ایران نیستند.

بازداشت فعالانی که از منظر اصلاح‌طلبانه و در چارچوب منافع ملی و البته با صراحت سخن گفته‌اند، سرمایه امید اجتماعی برای اصلاح رویه‌های حکمرانی را بیش‌تر از پیش تضعیف می‌کند و این پیام نگران‌کننده را به جامعه منتقل می‌سازد که حتی نقد مسئولانه، مشفقانه و خشونت‌پرهیز نیز می‌تواند با هزینه‌های سنگین همراه باشد.

بر این اساس، حزب مجمع ایثارگران، بازداشت و احضار فعالان سیاسی خوشنام اصلاح‌طلب از جمله سرکار خانم آذر منصوری و آقایان ابراهیم اصغرزاده، محسن امین‌زاده و نیز احضار سرکار خانم بدرالسادات مفیدی و آقایان دکتر محسن آرمین، فیض‌الله عرب‌سرخی و مرتضی الویری را که همگی از دلسوزترین، صلح‌جوترین و مسئولیت‌پذیرترین کنشگران سیاسی کشور بوده و همواره دیگران را نیز به بیان مسالمت‌آمیز مطالبات و اعتراضات دعوت کرده‌اند، به‌شدت محکوم می‌کند.

همچنین بازداشت جناب جواد امام، دبیرکل حزب مجمع ایثارگران و سخنگوی جبهه اصلاحات ایران را که از رزمندگان و ایثارگران دفاع مقدس و از چهره‌های شناخته‌شده جریان اصلاحات به‌شمار می‌روند و همواره با نقد مشفقانه و هشدار‌های مسئولانه در پی اصلاح امور کشور بوده‌اند، اقدامی ناصواب دانسته و مغایر با مصالح ملی تلقی می‌کند.

مجمع ایثارگران ضمن اعتراض به اقدامات نابخردانه و غیرقانونی در دستگیری معترضین مدنی و فعالان سیاسی، هشدار می‌دهد که ادامه سیاست‌ها و روش‌های جاری جز آسیب به ملت و کشور و افزایش هزینه‌های اصلاح و نوسازی در ساختار و سیاست‌های حکومت، ثمر دیگری ندارد. بی تردید، تضعیف و تحدید آزادی‌های مشروع و قانونی آحاد ملت و احزاب سیاسی که نهاد‌های میانجی میان ملت و حکومت محسوب می‌شوند، هرگز راه نجات از مشکلات و بحران‌های کنونی کشور نیست.

همچنین مجمع ایثارگران به رئیس جمهور به عنوان رئیس شورای عالی امنیت ملی هشدار می‌دهد که سکوت در قبال این بازداشت‌ها یا عدم اقدام فوری و مؤثر از سوی وی برای آزادی بی‌قید و شرط بازداشت شدگان، نقض آشکار وعده‌های انتخاباتی وی محسوب خواهد شد. انتظار می‌رود پزشکیان با تدبیر، نگاه ملی و درک مسئولیت تاریخی خود، ضمن تضمین رسیدگی عادلانه، شفاف و منطبق با موازین قانونی به وضعیت تمامی بازداشت‌شدگان وقایع اخیر، آزادی فوری فعالان اصلاح‌طلب را پی بگیرد و رفع اتهامات بی‌مبنا، ناروا و نامرتبطِ مطروحه علیه آنان را صادر کند و با توقف روند فزاینده امنیتی‌سازی فضای سیاسی، زمینه گفت‌وگوی انتقادی، مدنی و مسالمت‌آمیز را فراهم آورد. بی‌تردید تقویت اعتماد عمومی و بهره‌گیری از ظرفیت منتقدان دلسوز، سرمایه‌ای بی‌بدیل برای عبور کشور از شرایط دشوار کنونی خواهد بود.

حزب مجمع ایثارگران

۲۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۴

ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
پرطرفدارترین ها