تیتر امروز

علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس

علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود

دیدار در ادامه سلسله گفت و گوهای خود درباره اعتراضات اخیر، به سراغ علی نوری، جامعه شناس رفته است. او می‌گوید:دولت باید از رؤسای تشکل‌ها، احزاب، انجمن‌های علمی، اصناف، ورزشکاران و همه افرادی که...
پیام واشنگتن برای توافق فوری با تهران/ صدا و سیما روی اعصاب ملتهب ایرانیان/ عراقچی: توافق با آمریکا فقط در موضوع هسته‌ای
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پیام واشنگتن برای توافق فوری با تهران/ صدا و سیما روی اعصاب ملتهب ایرانیان/ عراقچی: توافق با آمریکا فقط در موضوع هسته‌ای

این صد و چهل و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پیش بینی قیمت دلار فردا سه‌شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۴

عقب‌نشینی بزرگ دلار/ کاهش ۶ هزار تومانی

دلار روز دوشنبه با عقب‌نشینی قابل توجهی همراه شد و در نهایت با کاهش ۶ هزار تومانی قیمت نسبت به روز یکشنبه، در محدوده‌های پایین‌تر تثبیت شد.

کد خبر: ۱۹۵۳۰۰
۱۸:۵۲ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۴

عقب‌نشینی بزرگ دلار/ کاهش ۶ هزار تومانی

دیدارنیوز: قیمت دلار که در هفته‌های گذشته تحت تأثیر هیجان‌های ژئوپلتیکی در سطوح بالاتر نوسان می‌کرد، طی روز‌های اخیر وارد مسیر کاهشی شده است. این اسکناس آمریکایی روز دوشنبه نیز با عقب‌نشینی قابل توجهی همراه شد و در نهایت با کاهش ۶ هزار تومانی قیمت نسبت به روز یکشنبه، در محدوده‌های پایین‌تر تثبیت شد؛ روندی که فعالان بازار ارز آن را نشانه‌ای از تعدیل انتظارات تورمی و کاهش تقاضای احتیاطی ارزی ارزیابی می‌کنند.

قیمت دلار در معاملات روز دوشنبه ابتدا با افت هزار تومانی به کانال ۱۵۷ هزار تومانی بازگشت. با این حال، در میانه معاملات و پس از انتشار اخباری از سوی خبرگزاری فارس درباره احتمال مذاکرات ایران و آمریکا، بازار ارز با شوک خبری مواجه شد و قیمت دلار افت شدیدی را تجربه کرد؛ به‌طوری‌که این اسکناس تا کانال ۱۵۰ هزار تومان عقب‌نشینی کرد.

هرچند این خبر ساعاتی بعد از خروجی سایت حذف شد، اما اثر روانی آن بر بازار ارز باقی ماند. در ادامه معاملات، با تعدیل هیجانات اولیه، دلار بخشی از ریزش خود را جبران کرد و در نهایت با رقم ۱۵۴ هزار تومان در پایان معاملات روز دوشنبه بسته شد؛ نرخی که نشان‌دهنده کاهش معنادار قیمت دلار نسبت به روز‌های اخیر است.

دلار که تا همین چند روز پیش در کانال‌های بالاتر معامله می‌شد، در هفته جاری تحت تأثیر فروکش‌کردن تنش‌های سیاسی، آرامش نسبی در تحولات منطقه‌ای و کاهش شایعات منفی، وارد فاز اصلاحی شده است. تقویت گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال از سرگیری مذاکرات یا دستیابی به توافقی جدید میان ایران و آمریکا، موجب کاهش تقاضای احتیاطی شده و دست فروشندگان را در بازار بالا آورده است؛ هرچند فضای معاملات همچنان به‌شدت خبرمحور و حساس به تحولات سیاسی باقی مانده است.

پیش بینی قیمت دلار

تحلیلگران بازار ارز معتقدند در صورتی که فضای سیاسی بدون تنش جدید ادامه پیدا کند و اخبار مثبت احتمالی تقویت شود، دلار در معاملات روز سه‌شنبه می‌تواند در محدوده‌های پایین‌تر از نرخ پایانی روز دوشنبه نوسان کند و حتی شانس تثبیت در کانال‌های پایین‌تر را نیز داشته باشد.

با این حال، تجربه نشان داد که بازار ارز همچنان به اخبار لحظه‌ای واکنش تند نشان می‌دهد و در صورت بازگشت هیجان‌های سیاسی یا انتشار اخبار متناقض، احتمال نوسان شدید و بازگشت مقطعی قیمت به سطوح بالاتر همچنان وجود دارد. بر همین اساس، پیش‌بینی می‌شود بازار دلار در روز سه‌شنبه رفتاری نوسانی و محتاطانه داشته باشد و معامله‌گران با احتیاط بیشتری وارد موقعیت‌های خرید شوند.

درهم به کانال ۴۲ هزار تومانی برگشت

درهم امارات در معاملات سومین روز هفته با کاهش قیمت، در محدوده ۴۲ هزار و ۱۰۰ تومان معامله شد. یورو نیز با افت حدود چهار هزار تومانی نسبت به روز یکشنبه، روی رقم ۱۸۴ هزار تومان قرار گرفت. در مقابل، حواله دلار در مرکز مبادله با رشد دو هزار و ۱۹۹ تومانی، به رقم ۱۳۱ هزار و ۶۴۳ تومان رسید.

برچسب ها: دلار نرخ ارز
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
پرطرفدارترین ها