تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.

توکلی: پیامک‌هایی درباره تصویب نکردن CFT و پالرمو برایم ارسال شده است

احمد توکلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام از ادامه بررسی لایحه پالرمو در جلسه بعدی مجمع خبر داد.

کد خبر: ۱۹۳۷۹
۱۵:۳۳ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۷

دیدارنیوز - او در ادامه در پاسخ به این سوال که دلیل به نتیجه نرسیدن این لایحه با وجود جلسه فوق‌‌العاده چیست، توضیح داد: این موضوع حساس است و همه تمایل به اظهارنظر دارند.

توکلی در ادامه عنوان کرد: همه اعضای مجمع در این باره نظرهای خود را دارند و بررسی همه این نظرها در مجمع وقت‌گیر است.

متن گفت‌وگو با احمد توکلی را در زیر بخوانید:

*آقای توکلی، مجمع امروز هم درباره لایحه پالرمو به نتیجه نرسید، مهلت قانونی پیوستن به این سازمان چه زمانی است؟
 
آخر بهمن است. مهلتی هم نیست، در آخر بهمن اجلاس دارند و در آن زمان احتمالا در این باره هم صحبت می‌شود.
 
 *باتوجه به اینکه در جلسه گذشته مجمع به نتیجه نرسیده و امروز هم در جلسه فوق‌العاده جلسه مورد نظر به دست نیامده است، وضعیت بررسی این لایحه را چطور می‌بینید؟
 
مسئله خیلی از دو طرف حساس و مهم است و همه می‌خواهند اظهارنظر کنند، این است که مباحث مطرح می‌شود تا موضوع پخته شود.
 
  این لایحه در کمیسیون‌های مربوطه در مجمع هم رد شده است، ممکن است که این لایحه در صحن مجمع رای نیاورد؟
 
همیشه این احتمال وجود دارد که رای نیاورد. چون جای بحث و ابرازنظر وجود دارد این امکان وجود دارد که نظرات تغییر کند یا کم و زیاد شود.
 
 اخباری منتشر شده مبنی بر اینکه پیامک‌هایی برای اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال می‌شود و درخواست رد این لوایح را می‌کنند. شما هم از این پیامک‌ها دریافت کرده‌اید؟
 
بله
 
آن‌طور که ما در اخبار داریم این پیامک‌ها با تعداد زیاد است. پیامک‌هایی که برای شما ارسال می‌شود مردمی است یا تهدیدآمیز؟

نه مردمی است، با توجه به شماره تلفن‌ها به نظر مردمی می‌آید. این حق مردم است که به مسئولان خود توصیه کنند. من نه ناراحت می‌شوم و نه تعجب می‌کنم. از نظر من هرچه این نظرات بیشتر شود؛ بهتر است. برای اینکه مشخص می‌شود که حساسیت مردم نسبت به اتفاقات در کشور زیاد است و این موجب برکت در کشور می‌شود.

تعداد  پیامک‌هایی که برایتان ارسال می‌شود، زیاد است؟
 
برای من که پیامک می‌آید خیلی زیاد نیست، روزی هفت تا ۱۰ پیامک می‌آید.
 
لایحه CFT هم الان در دستور کار مجمع قرار گرفته است؟

به مجمع آمده است اما بعد از لایحه پالرمو بررسی می‌شود.
 
یعنی در کمیسیون‌ها هم بررسی آن آغاز نشده است؟

دقیقا در خاطرم نیست، چون در کمیسیون اقتصادی هم این لایحه نبود به همین دلیل وضعیت آن در کمیسیون‌ها را نمی‌دانم.

منبع: جماران
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی