تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
آمریکا و اسرائیل خطا کنند، نفس‌شان بریده خواهد شد

عجم، نماینده مجلس: اسرائیلی‌ها در مقابل جمهوری اسلامی عددی محسوب نمی‌شوند

احمد عجم، رئیس کمیته امنیت مجلس دوازدهم گفت: اگر خطایی از سوی آمریکا و اسرائیل رخ دهد، نفس دشمن تا حصول نتیجه بریده خواهد شد تا دیگر توانی برای بازیابی و تهدید مجدد وجود نداشته باشد.

کد خبر: ۱۹۳۷۸۰
۰۹:۲۵ - ۱۱ دی ۱۴۰۴

عجم، نماینده مجلس: اسرائیلی‌ها در مقابل جمهوری اسلامی عددی محسوب نمی‌شوند

دیدارنیوز: رئیس کمیته امنیت مجلس دوازدهم گفت: اگر خطایی از سوی آمریکا و اسرائیل رخ دهد، نفس دشمن تا حصول نتیجه بریده خواهد شد تا دیگر توانی برای بازیابی و تهدید مجدد وجود نداشته باشد.

احمد عجم در گفت‌و‌گو با رسانه خانه ملت با اشاره به اظهارات تهدیدآمیز رییس جمهور آمریکا و نخست وزیر اسرائیل درباره توان موشکی و فعالیت صلح آمیز هسته‌ای جمهوری اسلامی، گفت: اگر بگوییم تهدید‌های اخیر دشمنان یکدفعه رخ داده، خوش‌خیالی است، زیرا پس از پیروزی انقلاب اسلامی شاهد تهدید‌های مستمر ضدایرانی بوده‌ایم.

نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی در این راستا، اظهار کرد: برخی از اعتقاد دارند اقدامات روانی و رسانه‌ای ترامپ و نتانیاهو تکرار سناریوی زمان مذاکرات برای ایجاد سرگرمی و تجاوز نظامی است و به عبارتی آتش تهیه برای درگیری جدید تلقی می‌شود.

رییس کمیته امنیت مجلس دوازدهم افزود: در این میان برخی نیز اعتقاد دارند حرف‌های یکی دو روز گذشته رییس جمهور آمریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی همانند بسیاری از حرف‌های دیگر، بلوف است.

عجم با اشاره به اینکه بدون شک مواجهه جنگی کشورمان با آمریکا و اسرائیل اجتناب ناپذیر است، اما تاخیر و تقدم آن بستگی به موارد مختلف دارد، ادامه داد: دشمن تلاش می‌کند خودش را آماده کند و این مهم در حالیست که جمهوری اسلامی نیز خودش را در زمینه‌های مختلف آماده کرده است؛ در واقع کل خطوط آسیب دیده بازسازی شده و سطح تکنولوژی‌ها و برد موشک هایمان ارتقاء یافته لذا اگر خطایی رخ دهد، نفس دشمن تا حصول نتیجه بریده خواهد شد تا دیگر توانی برای بازیابی و تهدید مجدد وجود نداشته باشد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مردم ایران و نیرو‌های مسلح کشورمان در جنگ ۱۲ روزه حماسه آفریدند و بعد از این هم در برهه‌های دیگر همانطور رفتار خواهند کرد، خاطرنشان کرد: تردیدی نداریم تنظیم معادلات در دست آمریکایی‌ها است و اسرائیلی‌ها در مقابل جمهوری اسلامی عددی محسوب نمی‌شوند و توانایی مقابله ایران قوی را ندارند؛ بر این اساس وقتی تعدی صورت بگیرد، ضرورتی ندارد که همانند گذشته رعایت یکسری نکات شود لذا باید پاسخ پشیمان کننده و نابود کننده داده شود.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها