تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

ترامپ: اگر عربستان می‌خواهد ما در سوریه بمانیم هزینه‌اش را بدهد

کد خبر: ۱۹۳
۰۹:۵۵ - ۱۵ فروردين ۱۳۹۷

دیدارنیوز: رئیس‌جمهور آمریکا روز سه‌شنبه در کنفرانسی مطبوعاتی اعلام کرد، زمان خروج نیروهای کشورش از سوریه فرا رسیده اما هنوز در این باره تصمیم نهایی گرفته نشده است و به زودی این تصمیم گرفته می‌شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در جمع خبرنگاران گفت: ماموریت اصلی ما رهایی از داعش بود. ما به پایان ماموریتمان نزدیک شده‌ایم و به زودی تصمیمی را با هماهنگی دیگران اتخاذ خواهیم کرد. من می‌خواهم از سوریه خارج شویم و نیروهایمان را به کشورم بازگردانم.

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین اعلام کرد که به زودی تصمیمش درباره نیروهای آمریکایی در سوریه را رسما اعلام می‌کند.

وی خاطر نشان کرد: مداخله آمریکا در سوریه برای واشنگتن هزینه بردار بوده است به خصوص اینکه این مداخله به نفع دیگر کشورها بوده است.

وی به کشورهایی که از این مداخله سود می‌برند اشاره‌ای نکرد.

ترامپ همچنین پیشنهاد داد که عربستان هزینه حضور نیروهای آمریکا در سوریه را پرداخت کند و توضیح داد: ریاض اهتمام ویژه‌ای به این تصمیم ما دارد و من گفته‌ام همانطور که می‌دانید اگر می‌خواهید ما بمانیم پس باید هزینه‌اش را شما پرداخت کنید.

این در حالی است که برت مک‌گورگ، فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در ائتلاف ضد داعش در همایشی در واشنگتن گفت: ما برای مبارزه با داعش در سوریه هستیم. این ماموریت ماست و به پایان نرسیده و باید آن را تکمیل کنیم.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی