تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
با این نتایج، چرا باید به آینده امیدوار باشیم؟

ناکامی عجیب در تیم‌های پایه

ناکامی در تیم‌های پایه، اصلا برای مجموعه مدیریتی فعلی فوتبال ایران غریبه نیست چرا که همین تیم سال گذشته نیز در جام ملت‌های زیر ۱۷ سال آسیا در گروه خود چهارم شد و همان‌جا فرصت صعود به جام جهانی و معافیت از مرحله مقدماتی را از دست داد.

کد خبر: ۱۹۲۳۳۶
۱۹:۲۰ - ۱۱ آذر ۱۴۰۴

ناکامی عجیب در تیم‌های پایه

دیدارنیوز: شکست تیم ملی نوجوانان کشورمان برابر هند با تعجب فوتبالی‌ها مواجه شد.

دنیای اقتصاد نوشت: یکی از شاخص‌هایی که برای بررسی عملکرد فدراسیون‌های ورزشی و به خصوص فوتبال خیلی مهم است، عملکرد تیم‌های رده‌های سنی است. در واقع نه تنها کسب نتیجه، که خروجی کار اهمیت دارد وگرنه شاید یک کشور نتواند مثلا در جام جهانی نوجوانان نتیجه بگیرد، اما کلی استعداد جدید معرفی می‌کند که می‌توانند به آینده فوتبال آنها کمک کنند. مواردی که هیچکدام را در کشور خودمان نمی‌بینیم؛ نه ظهور پدیده‌ای جدید و نه نتیجه‌ای درخشان!

اخیرا تیم ملی نوجوانان کشورمان با شکست مقابل هندوستان، از رسیدن به جام ملت‌های آسیا باز ماند. رقابتی که شاید حتی قهرمانی در آن هم چندان اهمیت ندارد، اما دروازه رسیدن به جام جهانی بود. یعنی ایران نه تنها در جام ملت‌ها حضور ندارد که خیلی زود رویای حضور در جام جهانی را هم به یاس تبدیل کرده.

این در حالی است که انتخاب یک سرمربی گمنام برای این تیم، صدای منتقدان را درآورده بود، اما فدراسیون مهدی تاج مثل همیشه با دموکراسی(!) از انتخابش دفاع کرد و حالا شاهد این فاجعه بزرگ برابر کشوری است که بعید است حتی فوتبالیست‌های خیابانی‌مان هم به آنها ببازند. 

این ناکامی در تیم‌های پایه، اصلا برای مجموعه مدیریتی فعلی فوتبال ایران غریبه نیست چرا که همین تیم سال گذشته نیز در جام ملت‌های زیر ۱۷ سال آسیا در گروه خود چهارم شد و همان‌جا فرصت صعود به جام جهانی و معافیت از مرحله مقدماتی را از دست داد.

تیم جوانان نیز پس از حذف در اسفند ۱۴۰۳ حتی یک اردو هم نداشته و معلوم نیست چه زمانی تشکیل می‌شود. تیم امید هم دو سال بدون سرمربی و اردو رها شده بود و اخیرا در رقابت‌های دوستانه حتی به قرقیزستان هم باخت. خب با این ساختار فشل، چرا باید به آینده امیدوار باشیم؟

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها