تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
نماینده ورامین می‌گوید ترور شهید طباطبایی اعلام ورشکستگی تل‌آویو بود

محور مقاومت جنایت اسرائیل را بی‌پاسخ نخواهد گذاشت

علی خزایی، نماینده ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس اعلام کرد که ترور فرمانده شهید طباطبایی نشانه ضعف راهبردی اسرائیل است و محور مقاومت امروز به قدرتی تبدیل شده که هرگونه تعرض و جنایت صهیونیست‌ها را بی‌پاسخ نخواهد گذاشت.

کد خبر: ۱۹۲۳۱۵
۱۵:۲۶ - ۱۱ آذر ۱۴۰۴

محور مقاومت جنایت اسرائیل را بی‌پاسخ نخواهد گذاشت

دیدارنیوز: نماینده ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس، ترور فرمانده شهید طباطبایی را نشانه ضعف راهبردی رژیم صهیونیستی دانست و تأکید کرد این رژیم باید منتظر واکنش سخت محور مقاومت باشد.

علی خزایی در گفت‌و‌گو با ایسنا با محکوم کردن ترور فرمانده شهید علی طباطبایی، رئیس ستاد حزب‌الله لبنان توسط رژیم صهیونیستی، این اقدام را «نشانه آشکار سردرگمی و درماندگی امنیتی تل‌آویو» توصیف کرد و گفت: صهیونیست‌ها تصور می‌کنند با ترور، معادلات منطقه تغییر می‌کند، اما نتیجه آن صرفاً افزایش هزینه‌های امنیتی و سیاسی برای خودشان خواهد بود.

خزایی اظهار کرد: ترور در شرایطی انجام شد که لبنان در وضعیت آتش‌بس قرار دارد و این مسئله نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی در پی فرار از شکست‌های متوالی و بازسازی روحیه فروپاشیده خود است. ذات این رژیم مبتنی بر خشونت، دروغ و ایجاد ناامنی است و عملیات اخیر نیز ادامه همان مسیر است.

وی با اشاره به شخصیت شهید طباطبایی و نقش او در عرصه میدانی منطقه افزود: شهید طباطبایی انسانی با روحیه جهادی و شهادت‌طلبانه بود، اما این موضوع چیزی از مسئولیت صهیونیست‌ها در ارتکاب یک جنایت آشکار کم نمی‌کند. چنین رفتار‌هایی نه‌تنها از ضعف دشمن نمی‌کاهد، بلکه موجب افزایش انسجام و اراده محور مقاومت خواهد شد.

نایب رئیس مجمع نمایندگان استان تهران با تحلیل وضعیت راهبردی منطقه تصریح کرد: معادلات قدرت در غرب آسیا به سود محور مقاومت در حال تغییر است و مهم‌تر اینکه رفتار جمهوری اسلامی ایران و نیرو‌های مقاومت برای آمریکا و اسرائیل قابل پیش‌بینی نیست. این عدم قطعیت، مهم‌ترین تهدید راهبردی برای آنهاست.

خزایی ادامه داد: توان بالفعل ایران و ظرفیت ملت‌های مسلمان منطقه در سال‌های اخیر به سطحی رسیده که می‌تواند در زمان مناسب و با روش‌های متفاوت، پاسخ‌های مؤثر و هدفمند ارائه دهد. رژیم صهیونیستی باید بداند که تبعات این اقدام در زمان مقتضی و در سطحی فراتر از گذشته پاسخ داده خواهد شد.

خزایی با بیان اینکه «عصر برتری‌طلبی اسرائیل در منطقه به پایان رسیده است»، اظهار کرد: محور مقاومت امروز به قدرتی تبدیل شده که هرگونه تعرض و جنایت صهیونیست‌ها را بی‌پاسخ نخواهد گذاشت. آنها باید منتظر پیامد‌های غیرقابل پیش‌بینی و سخت این رفتار باشند.

نماینده مردم شهرستان‌های ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: ترور شهید طباطبایی نه تنها خللی در مسیر مقاومت ایجاد نمی‌کند، بلکه اراده ملت‌های منطقه برای مقابله با تجاوزگری و تروریسم دولتی اسرائیل را تقویت خواهد کرد.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی