تیتر امروز

دلفی: توافق صلح غزه، حاوی موارد قابل توجه و تقدیری برای منافع ملت فلسطین است/ نرفتن به شرم‌الشیخ این پیام را می‌دهد که ایران با دنیا قهر بوده و حاضر به حرف زدن با آن نیست/ مثل همیشه باید ناظر بر توافقاتی باشیم که بخش عمده آن به ما مربوط است/ فرصت‌هایی را به سادگی از دست می‌دهیم که قرار نیست؛ تکرار شوند
در گفت و گوی دیدار با سفیر پیشین ایران در فرانسه مطرح شد

دلفی: توافق صلح غزه، حاوی موارد قابل توجه و تقدیری برای منافع ملت فلسطین است/ نرفتن به شرم‌الشیخ این پیام را می‌دهد که ایران با دنیا قهر بوده و حاضر به حرف زدن با آن نیست/ مثل همیشه باید ناظر بر توافقاتی باشیم که بخش عمده آن به ما مربوط است/ فرصت‌هایی را به سادگی از دست می‌دهیم که قرار نیست؛ تکرار شوند

آتش‌بس در پی توافق صلح غزه در حال حاضر، منجر به این شده که مردم غزه از زیر بمباران بیرون بیایند و این مسئله به خودی خود، نکته مثبتی بوده و مردم این منطقه از کشته شدن روزانه خلاص شده‌اند. همچنین،...
مسعود زنجانی: حافظ را باید به مثابه یک متفکر و اندیشمند بشناسیم/ باید موضع حافظ را در عالم اندیشه تبیین کنیم/ نیچه و هایدگر بر این باور بوده‌اند که هولدرلین از تمام فلاسفه قبل از خود فراتر رفته
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر حوزه فلسفه و ادبیات به بهانه بزرگداشت حافظ شیرازی

مسعود زنجانی: حافظ را باید به مثابه یک متفکر و اندیشمند بشناسیم/ باید موضع حافظ را در عالم اندیشه تبیین کنیم/ نیچه و هایدگر بر این باور بوده‌اند که هولدرلین از تمام فلاسفه قبل از خود فراتر رفته

در سومین برنامه از گپی‌نو به مناسبت بیستم مهرماه، بزرگداشت حافظ شیرازی به سراغ مسعود زنجانی پژوهشگر حوزه فلسفه و ادبیات رفتیم تا با موضوع «حافظ به مثابه اندیشمند» با او به گفت‌و‌گو بنشینیم.
کوروش احمدی: مدعیان ساخت بمب اتم در ایران، شوخی می‌کنند!/ وضعیت فعلی، قابل ادامه‌دادن نیست/ احتمال حمله مجدد اسرائیل را بالا نمی‌دانم
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک دیپلمات باسابقه و تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل

کوروش احمدی: مدعیان ساخت بمب اتم در ایران، شوخی می‌کنند!/ وضعیت فعلی، قابل ادامه‌دادن نیست/ احتمال حمله مجدد اسرائیل را بالا نمی‌دانم

دیدارنیوز در بیستمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «کوروش احمدی»، دیپلمات باسابقه و تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات...
مهاجرانی خبر داد

تاکید رئیس‌جمهور بر قطع‌نشدن برق و گاز صنایع

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت پزشکیان اعلام کرد: رئیس‌جمهوری تاکید کرده برق و گاز صنایع قطع نشود.

کد خبر: ۱۹۱۴۱۹
۱۴:۳۰ - ۲۱ مهر ۱۴۰۴

تاکید رئیس‌جمهور بر قطع‌نشدن برق و گاز صنایع

دیدارنیوز: سخنگوی دولت با اشاره به موضوع قطع برق و گاز در فصول سرد سال، تصریح کرد: رئیس‌جمهوری تاکید کرده اولویت ما بر این است که برق و گاز صنایع قطع نشود. درست است که در شرایط ناترازی قرار داریم، اما اولویت دولت این است که بنگاه‌ها و کسب‌وکار‌های ما پابرجا باشند.

فاطمه مهاجرانی با اشاره به آخرین اقدامات و مصوبات دولت برای خدمت‌رسانی به مردم، با اشاره به جلسات هفتگی رئیس‌جمهوری با رئیس سازمان برنامه و بودجه و وزرای مرتبط در زمینه طرح‌های پیشران، اظهار کرد: باتوجه به اینکه برنامه هفتم پیشرفت برنامه دولت است، قرار شد طرح‌های پیشرانی معرفی شود تا دولت در راستای توسعه کلان اقتصادی و تقویت سرمایه‌گذاری خصوصی فعالیت کند. این طرح‌ها و برنامه‌های کلان پیشران هرچهارشنبه بعد از جلسه هیئت دولت در نشست رئیس‌جمهوری با رئیس سازمان برنامه و بودجه و وزرای مرتبط بررسی می‌شود و هرجا هم لازم باشد رئیس‌جمهوری برای رفع موانع و تسریع روند این طرح‌ها دستور می‌دهد.

وی با اشاره به حادثه انفجار در بندر شهید رجایی، افزود: لازم بود در زمینه تخصیص و تامین ارز ثبت سفارش خسارت‌دیدگان اقداماتی انجام شود که در این راستا خسارت‌دیدگان دسته‌بندی شدند. دسته‌ای کسانی هستند که کالا‌های آنان در گمرک اظهارنامه داشت که به بانک مرکزی ارائه داده شد و اسامی آنان با کسانی که وزارت صمت مشخصات را اعلام می‌کند تطابق داده می‌شود تا برای تخصیص ارز اقدام شود.

سخنگوی دولت تاکید کرد: دسته‌ای دیگر کسانی هستند که کالا‌های آنان اظهار نشده بود، اما صورت‌جلسه شده که لازم است به سازمان بنادر و دریانوردی مراجعه کنند. در این زمینه مصوب شد پیگیری ایفای تعهدات ارزی ثبت سفارشات اعلامی این افراد تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ به حالت تعلیق درآمد تا امکان سفارش بعدی داشته باشند.

مهاجرانی با اشاره به فعال‌شدن طرح «طاها»، یادآور شد: این طرح ویژگی منحصر‌به‌فرد دارد تا به پژوهش‌های دانشگاهی در حوزه اقتصاد که کمتر به بهره‌برداری می‌رسد، توجه شود. در این مسیر مفهوم سرمایه‌گذاری در زنجیره تامین که کمک می‌کند طرف بزرگ تولید به زنجیره‌های کوچک متصل شود. در صنعت پوشاک که هم تعداد زیادی افراد - به‌ویژه زنان سرپرست خانوار - در چارچوب مشاغل خانگی به آن مشغول هستند و هم از جنس صنایعی است که گستره‌اش به زندگی مردم بازمی‌گردد. باتوجه به اینکه شاهد کاهش در تقاضای بازار مصرف پوشاک بعد از جنگ ۱۲روزه بودیم، باهماهنگی وزارت کار و اقتصاد طرح طا‌ها واحد‌های کوچک و خانگی این صنعت را به بنگاه‌های بزرگ متصل می‌کند تا واسطه‌ها حذف شوند، اشتغال رونق یابد، تورم افزایش نیابد و کاهش هزینه‌های بانکی و توسعه بازار‌های داخلی و خارجی را به همراه دارد.

وی ادامه داد: این طرح ملی است که اکنون در سه استان گلستان، زنجان و همدان کار به صورت آزمایشی آغاز شده است. افراد با ورود به سامانه اتصال، فرآیند اتصال به کسب‌وکار‌های بزرگتر را طی کنند. سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای هم برای ارتقای کیفیت عملکرد این تولیدکنندگان خرد در حال فعالیت است و پس از بارگذاری اطلاعات در این سامانه، امکان بهره‌برداری از آموزش‌های این سازمان و نیز اتصال به نهاد‌های مالی و سکو‌های تامین مواد اولیه را برای آنان فراهم می‌کند. بانک‌های تجارت، توسعه تعاون و رفاه کارگران نیز در این زمینه همکاری می‌کنند.

سخنگوی دولت با اشاره به موضوع قطع برق و گاز در فصول سرد سال، تصریح کرد: رئیس‌جمهوری تاکید کرده اولویت ما بر این است که برق و گاز صنایع قطع نشود. درست است که در شرایط ناترازی قرار داریم، اما اولویت دولت این است که بنگاه‌ها و کسب‌وکار‌های ما پابرجا باشند. حجم وسیعی از شاغلان در صنعت در بنگاه‌های کوچک و متوسط فعالیت می‌کنند و هراقدام دولت در راستای حفظ اشتغال پایدار و پایداری اشتغال است تا بیکار کمتری در جامعه وجود داشته باشد.

مهاجرانی با تاکید بر اقدام دولت در زمینه حفظ اشتغال پایدار در صنایع خرد، کوچک و متوسط است، یادآور شد: یکی از برنامه‌های جدی دولت که فراتر از یک وزارتخانه است، حفظ اشتغال پایدار در صنایع خرد، کوچک و متوسط حفظ کند که طرح طا‌ها یکی از آنهاست.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۱ مهر
امروز دوشنبه ۲۱ مهر
امروز دوشنبه ۲۱ مهر
امروز دوشنبه ۲۱ مهر