تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
هواشناسی ایران ۱۸ مهر ۱۴۰۴

ورود سامانه بارشی و کاهش کیفیت هوا در شرق

با وجود ورود سامانه بارشی از بعدازظهر یکشنبه به مناطق شمال غرب، همچنین شاهد کاهش کیفیت هوا طی روز‌های یکشنبه تا سه‌شنبه در شمال شرق و شرق کشور خواهیم بود.

کد خبر: ۱۹۱۲۲۸
۱۰:۰۷ - ۱۸ مهر ۱۴۰۴

ورود سامانه بارشی و کاهش کیفیت هوا در شرق

دیدارنیوز: سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد: با وجود ورود سامانه بارشی از بعدازظهر یکشنبه به مناطق شمال غرب، همچنین شاهد کاهش کیفیت هوا طی روز‌های یکشنبه تا سه‌شنبه در شمال شرق و شرق کشور خواهیم بود.

به نقل از سازمان هواشناسی کشور، پیش بینی کلی بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده نگری، طی پنج روز آینده در ساعات بعد از ظهر و شب در جنوب استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان و برخی نقاط هرمزگان رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت گاهی گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

روز جمعه در شمال استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، اردبیل، استان‌های ساحلی خزر، روز شنبه در استان‌های گیلان، مازندران و گلستان در برخی ساعات بارندگی، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، در نقاط مستعد گرد و خاک پیش بینی می‌شود.

بعد از ظهر یکشنبه با ورود سامانه بارشی به کشور در برخی مناطق شمال غرب، افزایش ابر و رگبار باران و روز دوشنبه با تقویت سامانه بارشی در استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، اردبیل، استان‌های ساحلی خزر، ارتفاعات استان‌های زنجان، قزوین و البرز و روز سه‌شنبه در استان‌های ساحلی خزر رگبار و رعد و برق، کاهش دما و وزش باد شدید موقت رخ می‌دهد.

طی پنج روز آینده در نیمه غربی و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و روز‌های یکشنبه تا سه شنبه در شمال شرق و شرق کشور در برخی ساعات وزش باد شدید، گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.

همچنین روز جمعه در شمال غرب، استان‌های ساحلی خزر و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و روز شنبه علاوه بر مناطق فوق در شمال شرق کاهش دما رخ می‌دهد.

در روز‌های جمعه و شنبه دریای خزر، دریای عمان و از امروز، جمعه تا یکشنبه خلیج فارس مواج است.

هوای تهران طی پنج روز آینده صاف، دارای غبار صبحگاهی و بعد از ظهر‌ها با افزایش باد و احتمال گرد و خاک رو‌به‌رو خواهد بود، کمترین دمای هوای تهران هفت درجه سانتیگراد و بیشترین دمای هوا ۲۴ درجه سانتیگراد پیش بینی می‌شود.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر