تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
فدا حسین مالکی مطرح کرد

توافق قاهره با نظر «شعام» بود/ به گروسی اعتماد نداریم

فدا حسین مالکی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به اینکه توافق اخیر ایران و آژانس در قاهره با نظر «شعام» بوده است، گفت: آنچه مسلم است یک بی‌اعتمادی به گروسی و بدعهدی‌هایی که تا به حال داشته از سوی ما نسبت به ایشان وجود دارد؛ زیرا ایشان هر بار که آمده، یک مشکل برای جمهوری اسلامی به وجود آورده و این موضوع کماکان در ذهن دوستان ما باقی مانده است.

کد خبر: ۱۸۹۹۸۶
۱۲:۴۳ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۴

توافق قاهره با نظر «شعام» بود/ به گروسی اعتماد نداریم

دیدارنیوز: یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: عراقچی تأیید کرده است هرآنچه در خصوص توافق قاهره انجام شده، با نظر شورای عالی امنیت ملی (شعام) بوده است و بر اساس اطلاعاتی که من دارم، شورای عالی امنیت ملی این توافقنامه را تأیید و تصویب کرده است، بنابراین کار طبق نظر شعام پیش رفته است.

فدا حسین مالکی در گفت‌و‌گو با ایلنا، درباره جلسه فوق‌العاده کمیسیون امنیت ملی با وزیر امورخارجه درخصوص توافق جدید ایران با آژانس گفت: بعداز توافقی که عراقچی در قاهره با گروسی انجام داد، ما شاهد واکنش‌های چه مثبت و منفی و چه موافق و مخالف در کشور بودیم. از سوی دیگر، چون ابعاد توافق نامه منتشر نشده بود بر آن شدیم که جلسه‌ای در مجلس با حضور ایشان برگزار کنیم.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: در این جلسه علاوه بر حضور اکثریت اعضایکمیسیون امنیت ملی تعداد زیادی از نمایندگان هم باوجود این که مجلس تعطیل است حضور داشتند. جلسه سه ساعت طول کشید، مباحث زیادی مطرح شد نمایندگان سوالاتی را مطرح کردند. ابهامات و دغدغه‌های که در جامعه مورد پرسش است، بیان شد و عراقچی هم پاسخ داد.

وی تاکید کرد: آنچه مسلم است یک بی‌اعتمادی به گروسی و بدعهدی‌هایی که تا به حال داشته از سوی ما نسبت به ایشان وجود دارد؛ زیرا ایشان هر بار که آمده، یک مشکل برای جمهوری اسلامی به وجود آورده و این موضوع کماکان در ذهن دوستان ما باقی مانده است.

مالکی گفت: عراقچی اعلام کرد به گروسی گفته شده در صورتی که بخواهند مکانیسم ماشه را فعال کنند و تعرضی به کشورمان شود؛ اجرایی کردن توافقنامه قاهره معنایی ندارد و ایران از آن خارج می‌شود و به هیچ عنوان آن را نمی‌پذیرد. 

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: از فحوای کلام این طور برمی‌آید گروسی به لحاظ این که می‌خواهد دبیر کل سازمان ملل شود، دست به هر کاری می‌زند؛ اما به لحاظ عدم داشتن اعتماد در جمهوری اسلامی ایران کماکان آن ذهنیت عدم اعتماد به وی وجود دارد تا ببینیم در آینده که بحث مکانیزم ماشه است، چه اتفاقی خواهد افتاد.

وی درباره این که برخی از نمایندگان وزیر امور خارجه را متهم کردند که توافق قاهره بدون نظر شورای عالی امنیت ملی صورت گرفته است، پاسخ وی در این خصوص چه بود، گفت: در مورد این موضوع بحث شد، عراقچی گفت هر چیزی انجام شده با نظر شعام بوده است. دیشب هم این طور که من خبر دارم شعام این توافقنامه را تائید و مصوب کرده است.

مالکی درباره این که آیا قرار بوده علی لاریجانی در جلسه روز گذشته مجلس حضور پیدا کند؟ گفت: قرار نبود که لاریجانی بیاید. ولی از قبل چنین موضوعی را مطرح کردیم و خود من هم پیگیر این موضوع هستم که یک جلسه با ایشان داشته باشیم و این به زودی انجام خواهد شد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار بیشتر
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی