تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

اجبار شهرداری به استفاده از سمن ها

کد خبر: ۱۸۹۲۱
۱۳:۵۸ - ۲۹ دی ۱۳۹۷
دیدارنیوزـ اعضای شورای شهر تهران به حذف تبصره ای در برنامه ۵ ساله شهر تهران رای دادن که شهرداری راموظف به استفاده از ظرفیت های سازمان های مردم نهاد می کرد.

به گزارش عصر تشکل، اعضای شورای اسلامی شهر تهران در ادامه بررسی برنامه ۵ ساله سوم شهر تهران درنوبت صبح، ماده ۷۲ این برنامه را بررسی کردند.

ماده ۷۲ این برنامه مبنی بر این است که «شهرداری موظف است به منظور بهره‌مندی از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد فعال شهری در حوزه های تصمیم سازی، برنامه‌ریزی، اجرا و دیده‌بانی نسبت به ایجاد ساز و کار شفاف جهت تعامل دوسویه مدیریت شهری و نهادهای مردمی اقدام نماید.

در تبصره این ماده ذکر شده است «آیین‌نامه شاخص های ارزیابی عملکرد و رتبه بندی سازمان های مردم نهاد فعال در حوزه مدیریت شهری و چگونگی تخصیص تسهیلات، اعتبارات و امتیازات به آنها در شش ماه نخست سال اول برنامه تدوین و به تایید ستاد توان افزایی و حمایت از سازمان‌های مردم نهاد شورا برسد.» 

علی اعطا عضو شورای اسلامی شهر تهران درباره این ماده گفت: متولی اجازه فعالیت به سمن ها و تشخیص صلاحیت آنها وزارت کشور است و درست نیست که شهرداری تهران این مسئولیت را برعهده گیرد.

وی افزود: اگر این ماده در برنامه درج شود تکالیف و انتظاراتی ایجاد می کند که در حدود اختیارات شهرداری تهران نیست.

بنابر گزارش مهر،سیدحسن رسولی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران هم در جریان بررسی این تبصره گفت: نمی‌توان بسیاری از مسئولیت های مالی را بر عهده شهرداری ورشکسته تحمیل کرد.

وی پیشنهاد حذف این ماده را ارائه کرد و گفت: این ماده فاقد وجاهت قانونی است.

محمدجواد حق‌شناس رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در این باره اظهار داشت: یکی از رویکردهای جدید شورای پنجم فعال کردن ظرفیت‌های شهر تهران است.

وی با بیان اینکه سمن ها و ان جی او ها از جمله ظرفیت‌های شهر هستند، گفت: اگر این ماده حذف شود چگونه می توان مشارکت سمن‌ها را تنظیم کرد.
اعضای شورای اسلامی شهر تهران در نهایت پس از بررسی‌ها با ۹ رای موافق و هشت مخالف این ماده را از برنامه شهر تهران حذف کردند.



ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها