تیتر امروز

احمد زیدآبادی: به خاطر جلیلی، پزشکیان را فرستادیم روی مین/ امنیتی‌ها مانع تحقق وعده رفع فیلترینگ شدند/ صلاحیت لاریجانی تائید می‌شد شاید پزشکیان نمی‌آمد/ سود شرایط موجود به جیب شریعتمداری می‌رود
بررسی موانع دولت پزشکیان، قدرت اقناع و منتقدان با یک فعال سیاسی و رسانه‌ای اصلاح طلب

احمد زیدآبادی: به خاطر جلیلی، پزشکیان را فرستادیم روی مین/ امنیتی‌ها مانع تحقق وعده رفع فیلترینگ شدند/ صلاحیت لاریجانی تائید می‌شد شاید پزشکیان نمی‌آمد/ سود شرایط موجود به جیب شریعتمداری می‌رود

در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های «میدان پاستور» میزبان احمد زیدآبادی، فعال سیاسی و رسانه‌ای اصلاح طلب بودیم. او معتقد است که در انتخابات ریاست جمهوری به دلیل حضور سعید جلیلی ما پزشکیان را فرستادیم...
قهرمان‌پور: مذاکره با اروپا، جایگزین مذاکره با آمریکا نیست/ تمایل به تمدید مکانیسم ماشه در تهران، واشنگتن و اروپا وجود دارد/ متغیر بسیار مهم برای تل‌آویو، همراه ساختن واشنگتن برای حمله مجدد به تهران است/ ترامپ، نگران طولانی شدن جنگ دوم اسرائیل با ایران است
در گفتگوی دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل سیاست خارجی مطرح شد

قهرمان‌پور: مذاکره با اروپا، جایگزین مذاکره با آمریکا نیست/ تمایل به تمدید مکانیسم ماشه در تهران، واشنگتن و اروپا وجود دارد/ متغیر بسیار مهم برای تل‌آویو، همراه ساختن واشنگتن برای حمله مجدد به تهران است/ ترامپ، نگران طولانی شدن جنگ دوم اسرائیل با ایران است

هم در تهران، هم در واشنگتن و هم در میان اردوگاه اروپایی‌ها، تمایل به تمدید مکانیسم ماشه به دلایل مختلف وجود دارد. حال اینکه آیا، چنین خواهد شد یا خیر، طبعا مذاکرات امروز(سه‌شنبه) ایران با تروئیکای...
مذاکره مستقیم با آمریکا ممنوع/ جنگ آینده اسرائیل با جمهوری اسلامی و حزب‌الله/ هجمه سنگین علیه بیانیه جبهه اصلاحات
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره مستقیم با آمریکا ممنوع/ جنگ آینده اسرائیل با جمهوری اسلامی و حزب‌الله/ هجمه سنگین علیه بیانیه جبهه اصلاحات

این صد و دهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
منتجب‌نیا می‌گوید بعضی از آقایان در سفرهای استانی با اتوبوس افراد را از استان‌های دیگر جمع می‌کردند

مردم متوجه پنهان‌کاری و گزارش غلط مسوولان می‌شوند/ صداقت داشتن رئیس‌جمهور تا اندازه‌ای خوب است

رسول منتجب‌نیا، فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به اینکه مردم متوجه پنهان‌کاری و گزارش غلط مسوولان می‌شوند، گفت: صداقت داشتن رئیس‌جمهور با مردم تا اندازه‌ای خوب است. وقتی پزشکیان حرف می‌زند و راست می‌گوید و نمی‌خواهد کلاه بر سَر کسی بگذارد مردم بیشتر به او اعتماد می‌کنند. 

کد خبر: ۱۸۹۱۰۸
۱۳:۴۵ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۴

مردم متوجه پنهان‌کاری و گزارش غلط مسوولان می‌شوند/ صداقت داشتن رئیس‌جمهور تا اندازه‌ای خوب است

دیدارنیوز: دبیرکل حزب جمهوریت گفت: برخی می‌خواستند با فریبکاری مردم را نگهدارند و خوشحال کنند و یا برای خودشان موقعیت بهتری داشته باشند، اما در نهایت مردم اینها را می‌شناسند و دستشان رو می‌شود.

رسول منتجب‌نیا، فعال سیاسی اصلاح طلب و دبیرکل حزب جمهوریت، در گفت‌و‌گو با منیبان با اشاره به عملکرد یک ساله دولت مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، اظهار کرد: صداقت، راستی، صفا و صمیمیت از هر کسی به ویژه از مسئولین پسندیده و شایسته است. مردم انتظار دارند کسانی‌که مسئولیتی دارند با مردم صادق و شفاف باشند و در گفتار و عمل آنها حیله، مکر، حقه و کلک وجود نداشته و اگر گزارشی به جامعه می‌دهند، واقعی باشد.

دبیرکل حزب جمهوریت تصریح کرد: یکی از مطالبات مردم این است که مسئولین به آنها راست بگویند؛ اگر مشکلی دارند به مردم بگویند تا کمک کنند آن مشکل برطرف شود.

منتجب‌نیا یادآور شد: اینکه مسئولین پنهان‌کاری کنند یا گزارش غلط و وعده‌های بیجا بدهند، ذاتا کار بَد و زشتی است و مردم متوجه می‌شوند. در شرایط فعلی امکان ندارد مردم یک گزارش غلط را نفهمند و در این مسئله هیچ تردیدی نیست.

او اضافه کرد: برخی می‌خواستند با فریبکاری مردم را نگهدارند و خوشحال کنند و یا برای خودشان موقعیت بهتری داشته باشند، اما در نهایت مردم اینها را می‌شناسند و دستشان رو می‌شود.

دبیرکل حزب جمهوریت تاکید کرد: خیلی خوب است که رئیس‌جمهور با مردم باصداقت حرف می‌زند و می‌گوید وضعیت به چه شکل است. مثلا می‌گوید پول نداریم؛ در آب، برق و گاز هم ناترازی داریم.

منتجب‌نیا در ادامه گفت: صداقت داشتن رئیس‌جمهور با مردم تا اندازه‌ای خوب است. وقتی پزشکیان حرف می‌زند و راست می‌گوید و نمی‌خواهد کلاه بر سَر کسی بگذارد مردم بیشتر به او اعتماد می‌کنند. 

منتجب‌نیا افزود: پزشکیان می‌خواهد با دوست و دشمن شفاف و صریح صحبت کند؛ در نهج‌البلاغه داریم که دروغ گفتن حلال است، اما راست گفتن واجب نیست یعنی بیان هر راستی مثل اسرار مملکت واجب نیست. رئیس‌جمهور پزشکیان باید بیشتر مراقب صداقت و شفافیت گفتار خود باشد، زیرا به خود و نظام ضربه می‌زند.

او یادآور شد: ما امیدواریم رئیس‌جمهور بتواند مشکلات مردم و مملکت را حل کند و در ادامه هم از او حمایت می‌کنیم.

دبیرکل حزب جمهوریت اضافه کرد: در زمان ریاست‌جمهوری خاتمی من جزو مشاوران او بودم، دفتر او پیش از هر سخنرانی چه در داخل و چه در خارج از کشور به ما ابلاغ می‌کرد که پیشنهادات و نکات حائز اهمیت خود را مکتوب ارائه بدهیم. باتوجه به محل سخنرانی موارد را مکتوب ارائه می‌کردیم و البته خود خاتمی هم در مجامع مختلف جاذبه داشت و به پیشنهادات ما هم توجه می‌کرد؛ به عنوان نمونه می‌توان به سخنرانی او در سازمان ملل یعنی "گفت‌وگوی تمدن‌ها" اشاره کرد که همه سران را میخکوب کرد و تحت تاثیر سخنان خود قرار داد.

منتجب‌نیا گفت: خوب است رئیس‌جمهور همه مشکلات را با مردم در میان می‌گذارد، در جلساتی رسمی از پیشنهادات نخبگان و متخصصان هر حوزه مثل انرژی که حرف و طرح جدیدی دارند و جزو کادر دولت نیستند، بهره‌مند شده و از نقطه نظرات دقیق و علمی آنها در راستای حل مشکلات کشور استفاده کند، اما تاکنون جلسات این چنینی برگزار نشده است.

او افزود: تضارب آرا و افکار افراد مختلف است که می‌تواند مجموعه‌ای از پیشنهادات سازنده را به سمع رئیس‌جمهور و وزاری وزارتخانه‌های مختلف برساند و قطعا برکات و نتایج خیلی خوبی به دنبال خواهد داشت.

دبیرکل حزب جمهوریت در پایان گفت: ارتباط با عامه مردم و رفت‌و‌آمد به استان‌های مختلف خوب است منتها نباید به صورت تشریفاتی و نمایشی دربیاید که البته رئیس‌جمهور تاکنون چنین کاری نکرده است. بعضی آقایان در سفر‌های استانی با اتوبوس افراد را از استان‌های دیگر جمع می‌کردند که بگویند که استقبال زیادی صورت گرفته است البته چنین رفتار‌هایی نتیجه عکس دارد.

ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز سه‌شنبه ۰۴ شهريور
امروز سه‌شنبه ۰۴ شهريور
امروز سه‌شنبه ۰۴ شهريور
امروز سه‌شنبه ۰۴ شهريور