تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
قهرمانان دوباره به هم رسیدند

تراکتور - استقلال؛ یک دوئل جذاب دیگر!

تیم تراکتور تبریز، مدافع عنوان قهرمانی در هفته اول لیگ برتر میزبان استقلال است؛ چند روز پس از سوپرجام و پیروزی تبریزی‌ها، اسکوچیچ بازهم می‌تواند استقلال را شکست دهد یا تیم ساپینتو همه چیز را بهم می‌ریزد؟

کد خبر: ۱۸۸۷۹۰
۱۰:۰۷ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۴

تراکتور - استقلال؛ یک دوئل جذاب دیگر!

دیدارنیوز: قهرمانان لیگ و جام حذفی در فصل گذشته در هفته نخست به دیدار هم می‌روند.

با آغاز بیست‌وپنجمین دوره لیگ برتر دوباره شور و هیجان به اهالی فوتبال بازگشت. هفته اول این فصل با برگزاری ۴ بازی روز سه‌شنبه ۲۸ مرداد به پایان می‌رسد و در حساس‌ترین بازی هفته تراکتور در ورزشگاه خالی از تماشاگر شهید سلیمانی (بنیان دیزل) میزبان استقلال است. این مسابقه از ساعت ۱۹ آغاز خواهد شد.

استقلال به دنبال فرار از پوکر

تراکتور، فصل گذشته قهرمان لیگ و استقلال فاتح جام حذفی شد. این دو تیم هفته گذشته دیدار سوپرجام را برگزار کردند که با پیروزی تراکتور به پایان رسید. سرخ‌پوشان فصل گذشته در بازی رفت‌وبرگشت بر استقلال غلبه کردند. تراکتور که سابقه ۵ برد متوالی مقابل پرسپولیس را دارد، در صورت پیروزی در این بازی برای نخستین‌بار مقابل استقلال به ۴ پیروزی پیاپی دست خواهد یافت.

آغاز روز‌های نو برای شاگردان ساپینتو

فصل گذشته لیگ به بدترین شکل ممکن برای استقلال به پایان رسید و این تیم به طرز غیرقابل باوری در نیمه دوم جدول قرار گرفت. این تیم به دنبال فراموشی روز‌های تلخ گذشته است. آبی‌پوشان در فصل نقل‌وانتقالات ستاره‌های جذابی را به خدمت گرفته و آماده آن است که دوباره به عنوان یک مدعی در فوتبال ایران ظاهر شود. آنتونیو آدان، سعید سحرخیزان و دوکنز نازون بازیکنانی هستند که می‌توانند چهره متفاوتی از استقلال در این فصل ایجاد کنند.

دراگان به دنبال تکرار قهرمانی

دراگان اسکوچیچ در فصل گذشته تاریخ‌ساز شد و تراکتور را به اولین عنوان قهرمانی در لیگ برتر رساند. این تیم در ادامه روند موفقیت‌آمیز خود، سوپرجام را هم فتح کرد. تراکتور در فصل نقل‌وانتقالات، تغییرات حداقلی داشت و آماده تکرار عنوان قهرمانی خود است. بزرگ‌ترین مشکل این تیم، محرومیت علیرضا بیرانوند سنگربان ملی‌پوش این تیم است. در تعطیلات تابستانی، سرانجام حکم محرومیت این دروازه‌بان اعلام شد و تراکتور تاکنون دروازه‌بانی برای جانشینی گلر شماره یک خود جذب نکرده و در بازی سوپرجام مشخص شد که این تیم در غیاب بیرانوند در درون دروازه شکننده است.

بیگانه با تساوی

اسکوچیچ تاکنون در ۱۵ بازی در قالب ۴ جام با تیم‌های النصر عربستان، ملوان، فولاد، خونه‌به‌خونه، صنعت‌نفت آبادان و تراکتور برابر استقلال قرار گرفته که هیچ دیداری مساوی نشده و استقلال صاحب ۸ برد شده و دراگان ۷ مرتبه به پیروزی رسیده است و هیچ‌کدام از این تقابل‌ها مساوی نشده است.

ریکاردو ساپینتو هم ۴ بار برابر تراکتور قرار گرفته که به ۲ پیروزی و ۲ شکست دست یافته و هیچ‌کدام از این رویارویی‌ها مساوی نشده است. استقلال با سا پینتو برابر تراکتور هیچ‌وقت موفق به بسته نگه داشتن دروازه نشده است.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی