تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
بعد از استان‌های مختلف کشور، پایتخت هم چهارشنبه تعطیل است

تعطیلی به تهران هم رسید

در پی موج گرما و بحران شدید انرژی در ایران، تهران هم مانند استان‌های مختلف کشور با تعطیلی در روز چهارشنبه (۱۵ مرداد) مواجه شد.

کد خبر: ۱۸۸۱۷۲
۰۹:۴۵ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۴

تعطیلی به تهران هم رسید

دیدارنیوز: در پی افزایش دما و ضرورت بهینه سازی و مدیریت مصرف انرژی، فعالیت دستگاه‌هاى اجرایی در استان تهران چهارشنبه ١٥ مرداد ماه تعطیل شد.

به نقل از رسانه استانداری تهران، محمدصادق معتمدیان استاندار تهران از تعطیلی فعالیت کلیه دستگاههاى اجرایى، آموزشگاه‌ها، مدارس، مراکز آموزشی و دانشگاه‌ها در سراسر استان تهران در روز چهارشنبه ١٥ مرداد ماه خبر داد و افزود: پیرو درخواست وزارت نیرو در پی افزایش دما و ضرورت بهینه سازی و مدیریت مصرف انرژی در حوزه هاى مصرفى آب و برق و تصمیم کارگروه بهینه سازى انرژى استان تهران روز چهارشنبه ١٥ مردادماه فعالیت کلیه دستگاه‌هاى اجرایى، آموزشگاه‌ها، مدارس، مراکز آموزشی و دانشگاه‌ها در سراسر استان تهران تعطیل اعلام می‌شود.

وی گفت: واحد‌های عملیاتی دستگاه‌های خدمات‌رسان، و مراکز امدادى و درمانى تعطیل نخواهند بود. 

معتمدیان با اشاره به فعالیت بانک‌ها بصورت کشیک در استان تهران افزود: شعب لازم بانک‌ها بصورت کشیک به منظور خدمت رسانی به عموم مردم عزیز دایر خواهند بود. 

استاندار تهران در پایان از همراهی مردم استان در توجه به صرفه‌جویی قدردانی کرده و گفت: امیدواریم با همراهی مردم شاهد کاهش ناترازی‌های انرژی و مدیریت مصرف در حوزه هاى آب و برق باشیم.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر