تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
غزه امروز نه یک سرزمین، بلکه یک کشتارگاه و یک صحنه‌ جرم است

قالیباف: شاهد ظهور نازی‌های قرن بیست و یکم هستیم

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست «پایبندی به حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد برای تضمین صلح و امنیت بین‌المللی» در ژنو سوئیس گفت: در غزه، در این گوشه‌ی زخم‌خورده‌ی جهان، فاجعه‌ای در جریان است که نمی‌توان آنرا جز با تیره‌ترین صفحات تاریخ بشری مقایسه کرد. ما شاهد ظهور نازی‌های قرن بیست و یکم هستیم. رژیمی که با خونسردی و برنامه‌ریزی، جنایتی را پیش می‌برد که گویی از کابوس‌های مخوف‌ترین جنایات تاریخ بیرون جهیده است.

کد خبر: ۱۸۷۸۸۴
۱۵:۲۷ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۴

قالیباف: شاهد ظهور نازی‌های قرن بیست و یکم هستیم

دیدارنیوز: محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: نازی‌های قرن بیست و یکم باید متوقف شوند، پیش از آنکه بشریت در این گرداب ظلم برای همیشه غرق شود.

صحبت‌های قالیباف در نشست پایبندی به حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد برای تضمین صلح و امنیت بین‌المللی در ژنو سوئیس را می‌خوانید:

امروز ما در این سالن گرد هم آمده‌ایم، نه فقط برای تبادل کلمات، بلکه برای برافراشتن پرچم عدالت در برابر طوفانی از ظلم که بشریت را به‌سوی پرتگاه می‌کشاند.

در غزه، در این گوشه‌ی زخم‌خورده‌ی جهان، فاجعه‌ای در جریان است که نمی‌توان آنرا جز با تیره‌ترین صفحات تاریخ بشری مقایسه کرد. ما شاهد ظهور نازی‌های قرن بیست و یکم هستیم. رژیمی که با خونسردی و برنامه‌ریزی، جنایتی را پیش می‌برد که گویی از کابوس‌های مخوف‌ترین جنایات تاریخ بیرون جهیده است.

من امروز به نمایندگی از ملت ایران، و به نام هر وجدان زنده‌ای در این کره‌ی خاکی، سخن می‌گویم تا بگویم: نازی‌های قرن بیست و یکم باید متوقف شوند، پیش از آنکه بشریت در این گرداب ظلم برای همیشه غرق شود.

بیایید ریشه‌ها، پیامد‌ها و عوامل مؤثر بر این فاجعه را موردتوجه قرار دهیم و قبل از اینکه تاریخ ما را محکوم کند، تصمیم به اقدام بگیریم.

غزه امروز نه یک سرزمین، بلکه یک کشتارگاه و یک صحنه‌ی جرم است. کشتارگاهی که با طراحیِ مخوف و آگاهانه ساخته شده است و انسانیت را در خود می‌بلعد. آنچه در غزه می‌گذرد، جنگ نیست؛ یک قتل‌عام سیستماتیک است.

در میانه‌ی مذاکرات دیپلماتیک، رژیم صهیونیستی، با همراهی و هماهنگیِ ایالات متحده در اقدامی مغایر با حقوق بین‌الملل، حملاتی مستقیم به زیرساخت‌های حیاتی جمهوری اسلامی ایران، از جمله تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ثبت شده و تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، انجام داد.

این حملات، نه‌تنها تهدیدی علیه حاکمیت و تمامیت ارضی ایران، بلکه هشداری نگران‌کننده برای بی‌ثبات‌سازی امنیت جمعی در منطقه و جهان بود. انفعال نهاد‌های بین‌المللی در قبال این اقدامات، پرسش‌های جدی درباره‌ی اعتبار و کارایی ساختار‌های حافظ صلح بین‌الملل از جمله شورای امنیت سازمان ملل متحد ایجاد کرد.

اما ما نه به نهاد‌های متزلزل بین‌المللی دل بسته‌ایم و نه به وعده‌های توخالی قدرت‌های بزرگ. وقتی رژیم صهیونیستی، این نازی‌های زمانه، به خاک ما تعدی کرد، پاسخ ما نه با کلمات، بلکه با عمل متقابل در چارچوب حق دفاع از خود بود.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها