تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
هواشناسی ایران ۲ مرداد ۱۴۰۴

ماندگاری گرما در روز ۵ روز آینده/ تهران ۴۰ درجه

صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ماندگاری توده هوای گرم طی پنج روز آینده در کشور خبر داد و گفت:

کد خبر: ۱۸۷۶۲۸
۰۹:۴۳ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۴

ماندگاری گرما در روز ۵ روز آینده/ تهران ۴۰ درجه

دیدارنیوز: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ماندگاری توده هوای گرم طی پنج روز آینده به عنوان پدیده غالب در بیشتر مناطق کشور خبر داد.

صادق ضیاییان در گفت‌و‌گو با ایسنا، با اشاره به وضعیت جوی مناطق مختلف کشور، اظهار کرد: طی پنج روز آینده همچنان ماندگاری توده هوای گرم، پدیده غالب در بیشتر مناطق کشور است. همچنین طی سه روز آینده در برخی نقاط شمال آذربایجان غربی، شمال آذربایجان شرقی و ارتفاعات البرز مرکزی و ارتفاعات واقع در هرمزگان، جنوب سیستان و بلوچستان و جنوب کرمان، در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب، افزایش ابر، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه روز یکشنبه (۵ مردادماه) در برخی مناطق شمال غرب و ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی، در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب، رگبار و رعد و برق رخ می‌دهد، افزود: دوشنبه (۶ مردادماه) در برخی نقاط شمال غرب و ارتفاعات البرز مرکزی رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، طی پنج روز آینده در برخی مناطق شمال شرق، شرق، جنوب شرق و بخش‌هایی از مرکز کشور بویژه منطقه زابل، در بعضی ساعت‌ها وزش باد به نسبت شدید تا شدید، در برخی مناطق خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا انتظار می‌رود. همچنین طی سه روز آینده دریای عمان، بویژه شرق دریا، جمعه و شنبه نیمه شرقی خلیج فارس مواج است.

وی در ادامه، درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۳ مردادماه) صاف تا کمی ابری و وزش باد با حداقل دمای ۲۵ و حداکثر دمای ۴۰ درجه سانتیگراد و طی روز شنبه (۴ مردادماه) صاف تا کمی ابری و وزش باد از بعدازظهر افزایش ابر با حداقل دمای ۲۶ و حداکثر دمای ۴۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا اهواز با دمای ۵۰ و ۴۹ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۱۰ و ۱۱ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور خواهند بود.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها