تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

آشنایی با ۶ حقوقدان برای عضویت در شورای نگهبان

صبح امروز شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴ عباس گودرزی، سخنگوی هیأت رئیسه مجلس از معرفی ۶ حقوقدان برای عضویت در شورای نگهبان به مجلس شورای اسلامی خبر داد.

کد خبر: ۱۸۷۰۲۷
۱۵:۰۳ - ۲۱ تير ۱۴۰۴

آشنایی با ۶ حقوقدان برای عضویت در شورای نگهبان

دیدارنیوز: در آستانه سالگرد تاسیس شورای نگهبان و پایان دوره عضویت ۳ نفر از فقها و همچنین ۳ نفر از حقوقدانان شورای نگهبان ۶ حقوقدان واجد شرایط از سوی رئیس قوه قضائیه به مجلس شورای اسلامی برای انتخاب ۳ عضو حقوقدان این شورای نگهبان معرفی شدند.

به نقل از ایسنا، صبح امروز شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴ عباس گودرزی سخنگوی هیأت رئیسه مجلس از معرفی ۶ حقوقدان برای عضویت در شورای نگهبان به مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: آقایان «سید بهزاد پورسید»، «ذبیح الله خدائیان»، «هادی طحان نظیف»، «محمدرضا صارمی»، «غلام‌رضا مولابیگی» و «محمدرضا صابر» ۶ حقوقدانی هستند که از سوی رئیس قوه قضاییه به مجلس شورای اسلامی معرفی شده‌اند.

در ادامه به مرور خلاصه‌ای از سوابق این افراد می‌پردازیم:

سید بهزاد پورسید

آشنایی با ۶ حقوقدان برای عضویت در شورای نگهبان

بهزاد پورسید متولد ۲۶ اردیبهشت ماه سال ۱۳۴۵ و دانش آموخته رشته حقوق خصوصی در مقطع دکتری است که از دی ماه ۱۴۰۱ با حکم غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه به عنوان معاون حقوقی و امور مجلس این قوه فعالیت می‌کند.

او در کارنامه خود سابقه استادیاری دانشکده معارف اسلامی و حقوق دانشگاه امام صادق (ص) و همچنین استادیاری و قائم مقامی پژوهشگاه قوه قضاییه و مسئولیت معاونت قوانین مجلس در دوره یازدهم را دارد.

ذبیح الله خدائیان

آشنایی با ۶ حقوقدان برای عضویت در شورای نگهبان

ذبیح الله خدائیان متولد ۲ فروردین ۱۳۴۲ و دارای مدرک دکتری حقوق کیفری و جرم شناسی است که از آبان ماه ۱۴۰۱ با حکم غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه به عنوان رئیس سازمان بازرسی کل کشور فعالیت می‌کند.

در کارنامه سوابق او سوابقی از فعالیت به عنوان معاون دادستان، رئیس شعبه دادگاه بدوی، رئیس دادگاه تجدید نظر، رئیس کل دادگستری استان‌های لرستان و فارس، معاون رئیس قوه قضاییه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و سخنگویی قوه قضائیه به چشم می‌خورد.

هادی طحان نظیف

آشنایی با ۶ حقوقدان برای عضویت در شورای نگهبان

هادی طحان نظیف متولد سال ۱۳۶۱ و دارای مدرک دکترای حقوق عمومی است و از سال ۱۳۹۸ با معرفی سید ابراهیم رئیسی رئیس وقت قوه قضائیه و رای نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز به عنوان عضو حقوقدان شورای نگهبان فعالیت می‌کند. او از تیر ماه ۱۴۰۰ مسئولیت سخنگویی شورای نگهبان را بر عهده دارد.

او که عضو هیأت علمی دانشکده حقوق دانشگاه امام صادق (ع) و دارای مرتبه علمی دانشیاری است، فعالیت به عنوان معاونت آموزشی دانشکده حقوق، دبیر شورا و دبیر هیئت‌رئیسه دانشگاه امام صادق (ع)، مشاور معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان، عضو مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان، دبیر کمیته فرهنگی-اجتماعی مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری و عضویت در هیئت اندیشه‌ورز سازمان بسیج حقوقدانان را در کارنامه سوابق خود دارد.

محمدرضا صارمی

آشنایی با ۶ حقوقدان برای عضویت در شورای نگهبان

محمدرضا صارمی دارای مدرک دکتری و نویسنده کتاب دیپلماسی قضائی است که از مرداد ماه ۱۴۰۰ با حکم غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس دستگاه قضا، به عنوان رئیس حوزه ریاست قوه قضاییه منصوب شد.

او در کارنامه سوابق خود فعالیت به عنوان مشاور قضایی رئیس قوه قضائیه، قاضی دیوان عالی کشور، معاون بررسی و امور ارجاعی معاونت اول دستگاه قضا، رئیس دفتر دادستانی کل کشور و همچنین فرماندهی مرکز مقاومت بسیج قوه قضاییه را دارد.

غلام‌رضا مولابیگی

آشنایی با ۶ حقوقدان برای عضویت در شورای نگهبان

غلام‌رضا مولابیگی متولد سال ۱۳۵۴ و دارای مدرک دکترای حقوق است و از سال ۱۴۰۰ در پی استعفای محمد دهقان در سال عضو حقوقدان شورای نگهبان، به پیشنهاد غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه و با رأی مجلس به عنوان عضور جدید حقوقدان شورای نگهبان برگزیده شد.

در کارنامه او فعالیت به عنوان دادیار تحقیق، دادیار ناظر زندان و دادیار اظهارنظر، بازپرس دادسرای عمومی و انقلاب، دادرس علی‌البدل دیوان عدالت اداری، مستشار تجدیدنظر دیوان عدالت اداری، مدیرکل نظارت و ارزشیابی دیوان عدالت اداری، مدیرکل حوزه ریاست رئیس دیوان عدالت اداری، معاون قضایی دیوان عدالت اداری در امور نظارت و ارزشیابی و معاون قضایی دیوان عدالت اداری در امور حقوقی، آموزش و پیشگیری به چشم می‌خورد.

محمدرضا صابر

محمدرضا صابر دارای مدرک دکتری و نویسنده کتاب‌هایی نظیر «بیع متقابل در بخش بالا دستی نفت و گاز» و «اختلافات بورسی در پرتو آرای هیات داوری» است و در حال حاضز نیز به عنوان قاضی دیوان عالی کشور فعالیت می‌کند.

در کارنامه سوابق او فعالیت به عنوان مستشار دیوان عالی کشور به چشم می‌خورد.

برچسب ها: شورای نگهبان
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان